През празничните дни - публично обсъждане на промени в закона

...
През празничните дни - публично обсъждане на промени в закона
Коментари Харесай

Атанасова към президента: Служебното правителство ще ни помогне ли при война?

" През празничните дни - обществено разискване на промени в закона за защитата и въоръжените сили. Служебното правителство  отстранява Съвместното командване на специфичните интервенции, Служба Военно разузнаване и Военна академия от Съвета по защита, т.е. от процеса на взимане на решения. 
Дали това ще помогне за по-информирани решения и качествено ръководство на защитата в тази среда за сигурност и война на 300 километра от границата ни, господин президент? ". Това написа ръководителят на ПГ на ГЕРБ в Народното събрание Десислава Атанасова. 

Коментарът ѝ е във връзка известие на уеб страницата strategy.bg - Министерски съвет, Портал за публични съвещания,, което гласи: " Открива се консултация по отношение на подготовката на план на Закон за изменение и допълнение на Закона за защитата и въоръжените сили на Република България. Консултацията е в границите на подготвяна цялостна предварителна оценка на въздействието на законопроекта и е в осъществяване на Решение №218 на Министерски съвет от 2022 година ".

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР