През последното денонощие анализаторите от ресурса DeepState са регистрирали напредък

...
През последното денонощие анализаторите от ресурса DeepState са регистрирали напредък
Коментари Харесай

DeepState: Руснаците напредват на няколко направления в Украйна

През последното денонощие анализаторите от ресурса DeepState са записали прогрес на съветските войски наоколо до редица обитаеми места в Украйна.

 

" Врагът напредна на югоизток и юг от Работино, покрай Вербовое, в Параскиевка, в Нетайлово, покрай Яснобродовка, Новопокровское, Керамик, Берестовое, в Зелени и покрай Бугруватка “, се споделя в известието на военно-аналитичния запас.

 

От Генералния щаб на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) не са потвръдили публично данните.

 

Въздушната артилерия унищожи гаубица M777 на украинските въоръжени сили (ВСУ) на десния бряг на Днепър в посока Херсон на разстояние 28 км след ориентиране на дрон ZALA, споделиха съветското министерство на защитата, представени от съветски медии.

 

„ По време на воденето на контрабатарейна битка в зоната на специфична военна интервенция артилерийски екипи на 152-мм буксирни гаубици 2А36 „ Гиацинт-Б “ от десантната артилерийска част от Днепърската група войски унищожиха буксирната гаубица на въоръжените сили Въоръжените сили на Украйна M777 и полевия склад за муниции на десния бряг на Днепър в Херсонска област съветските артилерийски парашутисти са стреляли от затворени огневи позиции на разстояние до 28 км “, оповестиха от ведомството.

 

Те прибавиха, че откриването на украинските военни и по-нататъшното поправяне на гаубичния огън е осъществено благодарение на въздушни разследващи единици ZALA от безпилотни самолети. След привършване на огъня артилеристите замаскираха оръдията си и неотложно напуснаха огневата позиция.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР