През последния месец в отделението за интензивна терапия Лиза се

...
През последния месец в отделението за интензивна терапия Лиза се
Коментари Харесай

Медицинска сестра спаси първо бащата, а след 33 години и сина СНИМКИ

През последния месец в отделението за интензивна терапия Лиза се грижи за недоносено момче на име Зейн. Майката Рената Фрейдин е родила малчугана 10 седмици но-рано, само че родителите са уверени, че не би трябвало да се тормозят - синът им е в сигурни ръце.

Бащата на младенеца знае това от персонален опит. Преди 33 години Макгауън е избавила Дейвид Колдуел, когато той се появил на бял свят шест седмици по-рано от плануваното.


Родителите не разбрали незабавно, че Лиза е остаряла познайница на Дейвид. След раждането на сина им Рената разглеждала остарели фотоси. На една от тях момичето забелязало позната усмивка.

"Бях уверена, че това е същата здравна сестра, която се грижеше за нашия хлапак! Дейвид в началото даже не ми повярва ", споделя Рената.

"Занесохме фотографията в болничното заведение. Там три други медицински сестри потвърдиха, че това в действителност е тя! На Свети Валентин тя е отишла още веднъж на работа, с цел да се грижи за нашия хлапак, ние незабавно пресъздадохме остарялата фотография ", споделя още Рената.


С детето всичко е наред. Майката на момченцето написа във Facebook, че Зейн е първенец и левент, "расте с всеки минал ден ".

Родителите и здравната сестра се надяват, че още през март малчуганът ще се прибере вкъщи, написа MyCentralJersey.com.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР