През последния един ден в рамките на операцията си пътните

...
През последния един ден в рамките на операцията си пътните
Коментари Харесай

В края на седмицата пияните шофьори скочиха пак до 30 за денонощие

През последния един ден в границите на интервенцията си пътните служители на реда са засякли 32-ма водачи , качили се зад кормилото след приложимост на алкохол - 16 от тях са карали след приложимост на алкохол от 0,5 до 1,2 промила, 16 - с над 1,2 на 1000. Под влияние на наркотични субстанции или техни аналози са засечени да карат 9 души , като един, който е бил спрян за инспекция, е отказал да бъде тестван.

От Министерство на вътрешните работи прецизират, че по методе линеен надзор са открити петима водачи, карали след приложимост на алкохол от 0,5 до 1,2 промила, и двама - с над 1,2 промила. Един е засечен да кара под влияние на наркотични субстанции или техни аналози.

Данните са междинни и в тях са включени резултати, постъпили до 16 часа, както всеки ден оповестяват от Министерство на вътрешните работи.
 Полицията хвана 20 пияни и 13 дрогирани водачи за 24 часа
Полицията хвана 20 пияни и 13 дрогирани водачи за 24 часа

Трима са отказали тест

Общо 8349 моторни транспортни средства са тествани в границите на разпоредената профилирана полицейска интервенция за съблюдаване на Закона за придвижването по пътищата. Извършен е надзор на 10700 водачи и пасажери. Съставени са 2280 фиша и 596 акта за открити административни нарушавания.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР