През последните три седмици главнокомандващият Залужни и с него оперативната

...
През последните три седмици главнокомандващият Залужни и с него оперативната
Коментари Харесай

ВСУ ще са готови за настъпление към средата на април

През последните три седмици главнокомандващият Залужни и с него оперативната група на Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна към този момент два пъти пътуваха до Полша, където се намира оперативният щаб на НАТО, ситуиран преди година и виновен за войната в Украйна като минаха екипна подготовка, по време на която бяха създадени разнообразни разновидности за бъдещото украинско нахлуване.

Припомняме, че тъкмо такава беше подготовката за септемврийската атака, когато от юли до август, по време на такова образование и тестване на математически модели под управлението на американците, беше създаден проект за нахлуване на въоръжените сили на Украйна.

Днес екип от най-хубавите " оператори " на Европейското командване на Съединени американски щати работи върху нов проект, пробвайки се да създаде проект, който може да донесе огромен триумф.

В кръгове, близки до европейското командване на НАТО, настояват, че главните детайли на новия проект ще бъдат тактическата изненада при избора на мястото и момента на настъплението, оптималната скорост за пробив на съветската защита и интегрираните огнево-електронни средства. бойно угнетяване на системата за бойно ръководство на съветската формация.

За тази цел въоръжените сили на Украйна получават наднормено както елементарни артилерийски снаряди, по този начин и високоточни, и изключително реактивни снаряди за РСЗО Хаймарс.

И по този начин, в един от полските чатове, отдаден на войната в Украйна, избран „ осведомен “ участник написа, че офицер от щаба на сухопътните сили на полската войска в диалог с народен представител от Сейма, който познава, споделил че оповестената през вчерашния ден от Байдън доставка на партида нови ракети за РСЗО " Хаймарс ", в действителност към този момент е осъществена и ракетите към този момент са пристигнали на територията на Полша, откъдето в близко бъдеще ще бъдат изпратени в Украйна. До дни. Тази обява беше неотложно отстранена.

Прехвърлянето на подготвени подкрепления от Англия, Полша и Германия в Украйна е към своя край. Първата ерзац-ударна бригада на бронетранспортьора М-113 и бойната машина на пехотата „ Брадли “ мина бойно съгласуване и се трансферира в региона на концентриране.

Още три такива бригади са на заключителен стадий на образуване и бойно съгласуване. Почти е приключено и образуването на нови танкови и артилерийски бригади.

Всичко това ни разрешава да заключим, че готовността на украинската формация за нахлуване ще бъде реализирана доникъде на април. До този миг се чака краят на пролетното топене и установяването на ясно време, удобно за дейни военни дейности.

Превод: СМ

Гласувайте с бюлетина № 14 за ЛЕВИЦАТА и съответно за 11 МИР Ловеч с лидер на листата Румен Вълов Петков - лекар по философия, основен редактор на `Поглед.Инфо`. Подскажете на вашите другари в Ловеч кого да поддържат!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР