През последните три години Джим Кери рядко се появява в

През последните три години Джим Кери рядко се появява в ...

Джим Кери с нова любов – Джинджър Гонзага.


През последните три години Джим Кери рядко се появява в обществото. Той се бореше с депресия след като през 2015 г. бившата му приятелка – актрисата Катриона Уайт, се самоуби.

Близките на Катриона обвиниха тогава Кери, че е допринесъл за нейното фатално решение. Звездата от „Шоуто на Труман“ преживя тежко случилото се. Дълго време бе неузнаваем за феновете си като пусна дълга брада. Също така за известно време излезе от голямото кино.

За да се справи с този труден период явно му е помогнало участието в телевизионния проект – сериала „Kidding“. Именно на снимките той е срещнал актрисата Джинджър Гонзага. По сюжет Кери и Гонзага играят влюбени на екрана. Явно тези техни чувства са се пренесли и в реалния живот.

Двамата са поддържали интимни отношения тайно, но на „Златен глобус“ дойдоха заедно, позираха прегърнати на червения килим и не се отделяха един от друг.

Феновете на Кери се надяват, че новите отношения с Гонзага ще му помогнат да се върне към нормалния живот. Самият актьор още не е коментирал новата си връзка.Снимка: Reuters

Брадясалият Джим Кери шокира с външния си вид

Източник: tialoto.bg