През последните седмици най-яростните защитници на зимния туризъм и изграждането

...
През последните седмици най-яростните защитници на зимния туризъм и изграждането
Коментари Харесай

ПATРИОТАРСКО ЛИЦЕМЕРИЕ! Вижте защо патриотарите заобичаха зимния туризъм?

През последните седмици най-яростните бранители на зимния туризъм и построяването на втори кабинков въжен превоз в Банско са точно патриотарите. Българската памет неизвестно за какво е постоянно къса във връзка с такива "защитници ". Именно печално известните патриотари желаеха вечно да съсипят развиването
освен на зимния туризъм, само че и изобщо на планинския туризъм като цяло.

Така наречените патриотари се бяха прицелили право в сърцето за унищожаването на планинския туризъм. И в този момент обърнете внимание
хората от община Банско, община Разлог, община Белица и община Якоруда назовават по този начин наречените патриотари през 2014 година - ЗЕЛЕНИ МАФИОТИ! Да, да, няма неточност - ЗЕЛЕНИ МАФИОТИ! А в този момент, вие, драги читатели, сами преценете имали ли са локалните хора съображение.

Както казахме към този момент патриотарите се пробват да унищожат планинския туризъм в тези четири общини. За да се развива туризъм в тези общини е належащо да бъде построено съвременно хранилище за битови боклуци.Община Разлог в партньорство с общините Банско, Белица и Якоруда получават финансиране от Европейски Съюз за над 10,3 милиона лв. по оперативна стратегия "Околна среда " за създаване на супер съвременно хранилище за битови боклуци в разложкото село Баня. Тук е редно да отворим скоба и да разбием на пух и прахуляк нелепостите, че ни атакували от чужбина, популярност богу, че Европейски Съюз отпуска тези милиони, другояче не е ясно през днешния ден по какъв начин щяха да развиват туризъм тези общини. Но тъгата за четирите общини занапред следва.

На напред във времето излизат двете "патриотични " партии НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация и стартират да провеждат митинги против построяването на депото.Мотивите забележете са, че депото е "екологична бомба ". В борбата за убийството на планинския туризъм се включва и кабеларката СКАТ с поредност от излъчвания.От 2013 година стартират добре проведени митинги, дорисе извозват хора от други обитаеми места, несъмнено против съответното стимулиране.

Най- гневни са митингите през интервала когато патриотарите към този момент са в Народното събрание.Протестите нормално се водят от някогашния партиен секретар на НФСБ Мария Цветкова, която е мощно подкрепяна от днешния евродепутат Ангел Джамбазки. Днес Цветкова е на висок пост в министерството на защитата и се радва на висока заплата. Местните хора описват, че не са и видели очите повече.

Важното е обаче, че патриотарите разиграват номера за "спасяването " на българските гори в Банско, Разлог, Белица и Якоруда. Чрез производство на подправени вести те непрестанно заблуждават хората и си построяват ореол на "спасители ". Каква подигравка единствено, същинските убийци на планинския туризъм през днешния ден се явяват още веднъж бранители.

Слава богу четирите общини съумяват да удържат на антибългарските офанзиви от по този начин наречените патриотари и през месец юни 2017 година е намерено новото и съвременно хранилище за битови боклуци в разложкото село Баня. Всичко това се случва макар "патриотичните " опити да бъде погубен планинския туризъм. Трябва да отбележим, че един същински родолюбец, чиито корени са от този планински край, се изправя против своите сътрудници и даже стигат до пердах в парламентарната група, когато дупедавците патриотари раздават пари за финансиране на правосъдни каузи против построяването на депото. Този същински родолюбец е Димитър Байрактаров, който по-късно бие шута на лъжепатриотите.

Хайде замислете се желаят ли патриотарите да се развива планинския туризъм или за следващ път са се въплътили в ролята на папкачи? BNews ви дава този линк, с цел да видите сами новоизграденото съвременно хранилище: http://news.bnt.bg/bg/a/n ovo-regionalno-depo-za-otpadts i-v-razlog
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР