През последните седмици често чуваме, че през последните две години

...
През последните седмици често чуваме, че през последните две години
Коментари Харесай

Това ли е следващият iPhone

През последните седмици постоянно чуваме, че през последните две години Apple са научили значим урок и имат намерение да изненадат консуматори и промишленост с осезаемо изменен iPhone следващата година.

Последната по-голяма смяна във типа на iPhone бе iPhone X, който вкара новия екран, Face ID и отстрани огромните рамки през 2017 година

Оттогава Apple отнесе много рецензия, че за тези две години не съумя да предложи новаторски промени, както някои от водещите производители на Android смарт телефони направиха.

Ако сегашните клюки се окажат правилни, това ще се промени още от следващата година, когато компанията ще пусне напълно изменен iPhone. Естествено, огромният въпрос е по какъв начин ще наподобява той?

През 2013 година компанията получи патент за объл телефон с екран, който доближава чак до гърба на устройството, само че е реалност, че досега не сме чували и виждали нищо по отношение на този артикул.
 Снимка 451935

Преди месец обаче компанията е получила нов патент за сходен телефон, който има капацитета да се трансформира в идващия iPhone.

Отново става въпрос за объл дизайн, само че разликата е, че в настоящия патент виждаме екран, който обикаля целия корпус на телефона.
 Снимка 451937

Патентът разказва и системи за лицево различаване от двете страни на устройството, камери под екрана и цифрови бутони от двете му страни.
 Apple, iPhone и кой е новият артикул на компанията, който ще замести смарт телефона
Новият артикул на Apple, който ще замести iPhone

Може би ще го забележим още следващата година

Дали този патент фактически ще се трансформира в артикул - няма по какъв начин да знаем, само че най-малко получаваме някаква концепция за желанията на Apple.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР