През последните няколмко месеца все по-често се заговори за възможността

...
През последните няколмко месеца все по-често се заговори за възможността
Коментари Харесай

Ирина Шейк дали се събра с Брадли Купър

През последните няколмко месеца все по-често се заприказва за опцията Брадли Купър и Ирина Шейк да са още веднъж дружно. Първо на Хелоуин се появи тяхна обща фотография, а няколко седмици по-късно двамата бяха снимани от папараци да се разхождат в Ню Йорк, усмихнати до уши.

Съвсем неотдавна Ирина Шейк посети и премиерата на новия филм на Брадли Купър - Nightmare Alley. Макар двамата да не демонстрираха някаква непосредственост на аления килим, наличието на модела там демонстрира, че са в страхотни връзки и могат да разчитат един на различен, когато се наложи.

Последните фотоси в Instagram профила на Ирина Шейк още веднъж провокираха любознанието на почитателите, които копнеят двамата да се съберат.

Руският модел се отдава на заслужена отмора на някое екзотично местенце и въпреки да не излиза наяве нито къде е, нито с кого е, няколко фрагмента съумяха да накарат всички ни да си задаваме точно тези въпроси.

Наред със фотосите, на които Ирина демонстрира хубостите на мястото, на което се намира, виждаме три сърца, направени от пясък с друга величина - едно доста огромно, едно по-малко и едно напълно мъничко.

Както означиха и доста от почитателите на модела в мненията под поста ѝ, това като че ли са трите сърца на фамилията ѝ - това на Брадли Купър, на Ирина Шейк и на дребната Леа.

Дали моделът не желае да ни подскаже нещо с въпросният кадър, а точно, че с артиста още веднъж са семейство? Или просто предизвика интереса на почитателите си, които откровено се надяват двамата още веднъж да се съберат.

Въпреки многочислените въпроси от страна на почитателите ѝ дали са дружно с Брадли, Ирина не разяснява какво в действителност желае да каже с въпросната фотография на трите пясъчни сърца.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР