През последните няколко седмици тиролската полиция е извършила 18 ареста

...
През последните няколко седмици тиролската полиция е извършила 18 ареста
Коментари Харесай

Рокери снабдявали Тирол с кокаин


През последните няколко седмици тиролската полиция е направила 18 ареста измежду средите на рокерите. Разследванията и арестите са за трафик на кокаин.

Към момента в ареста се намира основния обвинен - 37-годишен уредник на канала . Задържани са още осем души.

В реалност при последните арести са конфискувани единствено 750 грама кокаин , потвърдени са обаче 14 " транспортни пътувания ", при които е бил конфискуван кокаин от 500 до 2000 грама.

Държавната работа за престъпни следствия (LKA) обаче подозира, че каналът е работил през последните 10 години. На конференция в Инсбрук шефът на тиролската полиция Хелмут Томак заяви, че съгласно данните от следствието през последните 10 години от Италия в Тирол са били контрабандно импортирани до 150 кг кокаин , а цената му на цена продажба на улицата се прави оценка на най-малко 9 милиона евро.

Според представителя на прокуратурата Хансьорг Майер през юли 2023 година е получен сигнал, че групата Bandidos провежда съвсем ежеседмично пътувания от Италия до Австрия, при които придвижва дрога. Наблюдавани са 18 души и са осъществени 20 претърсвания на жилища. В допълнение към опиатите са конфискувани 8000 евро в брой, оръжия и транспортни средства.

По този метод полицията това следствие е попречило на рокерската група Bandidos към този момент " публично да сътвори собствен клон " в Тирол.
 Италия откри кокаин за 800 млн. $ в контейнери с банани
Италия откри кокаин за 800 млн. $ в контейнери с банани

Пратката идва от Еквадор за Армения
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР