През последните няколко седмици много се говори за първите сгъваеми

...
През последните няколко седмици много се говори за първите сгъваеми
Коментари Харесай

Apple пусна подобрен iMac

През последните няколко седмици доста се приказва за първите сгъваеми смарт телефони, които Samsung и Huawei показаха. Доста неща имаше и към новия смарт телефон на Samsung Galaxy S10 и всички проблеми, които има той.
 Защо батерията на Samsung Galaxy S10 пада толкоз бързо
Защо батерията на Samsung Galaxy S10 пада толкоз бързо

Проблемите с флагманите не престават

И около всичко това изглеждаше, че Apple не вършат нищо и съществено изостават от съперниците си. Това обаче не е тъкмо по този начин, тъй като през вчерашния ден, 19 март, американският производител пусна нов iMac .
 Снимка 413223

Настолният компютър на Apple е усъвършенстван спрямо предшественика си, тъй като е оборудван с нов процесор и графичен чип. Така за 21.5-инчовият iMac можем да избираме сред осмо потомство двуядрен i3 процесор или шест нуклеарен Intel 5. Изборът на графична карта пък е сред Radeon Pro 555X GPU или този, който е по дифолт - Radeon Pro 560X.
 Apple готви “подводен режим” за идващия iPhone
Apple готви “подводен режим ” за идващия iPhone

Това пък какво е?

По-големият 27-инчов компютър пък идва с 5K Retina екран, а стартовата му цена е 1799 $, до момента в който по-малкият е с 4K Retina и стартира от 1299 $. От цели 14 месеца Apple не бяха не бяха подобрявали своя iMac, което си е много време, написа CNBC.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР