През последните няколко седмици имаше какви ли не спекулации около

...
През последните няколко седмици имаше какви ли не спекулации около
Коментари Харесай

Скритото значение зад тоалета на Камила за коронацията

През последните няколко седмици имаше какви ли не спекулации към тоалета за коронацията на Кралицата консорт в Уестминстърското абатство. На службата Камила уважи традицията, само че добави и по-модерни линии, споделя CNN.

Първото нещо, което всички видяха на церемонията бе робата от кадифе и хермелин, в началото направена за коронацията на Кралица Елизабет. Дрехата е непокътната и поправена за Камила от най-старите шивачи в Лондон Ийд и Рейвънскрофт - на тях е кръстен и марката Ede and Ravenscroft.

 Камила, Кралица консорт, коронация на Чарлз

Но имменно под тази историческа дреха стартира персоналната история на Камила. Роклята ѝ за коронацията с бродерия от слонова кост, сребро и злато е основана от английския дизайнер Брус Олдфийлд, виновен за едни от най-емблематичните тоалети на Прицеса Даяна през 80-те години на предишния век. Модната къща на Олдфийлдс чества 50-годишнина тази година. Камила има дълга връзка с нея.

 Камила, Кралица консорт, рокля коронация

Роклята се отличава с присъщи детайли на Олдфийлд, пай шлейф (задна част на роклята) и фина, само че комплицирана бродерия от „ верижки от маргаритки, незабравки, жълтурчета и червен зъб, представляващи привързаността на краля и кралицата към природата и английската провинция “, акцентира Дворецът.

" За мен е чест, че ме помолиха да планирам такава историческа рокля за Нейно Величество.Това в действителност е най-важната поръчка в живота ми. ", сподели Олдфийлд.

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР