През последните няколко седмици единственият начин да общуваме със света

...
През последните няколко седмици единственият начин да общуваме със света
Коментари Харесай

Гримьорите съветват: Как да изглеждаме безупречно във видео чат

През последните няколко седмици единственият метод да поддържаме връзка със света е посредством модерните средства за връзка. Изпращаме имейли, получаваме телефонни позвънявания, а от време на време (за наш максимален ужас) се постанова и да пускаме камерата на компютъра си. Това ни принуждава да сменим пижамата с нещо по-подходящо и да измием косата си за първи път от няколко дни.

Безупречният външен тип би трябвало да бъде наша персонална отговорност. Да, даже по време на самоизолирането.

Американският гримьор Карл Рей, който през дългогодишната си кариера е работил с доста известни персони, в това число Мишел Обама и Мерил Стрийп, споделя по какъв начин да се гримираме, с цел да изглеждаме добре по време на видео чат с приятелите, сътрудниците и обичаните ни хора, оповестява „ Insider”.

Вижте препоръките му в нашата изложба.
Карл Рей поучава: Как да изглеждаме безупречно във видео чат 4 фотоси  Карл Рей поучава: Как да изглеждаме безупречно във видео чат  Карл Рей поучава: Как да изглеждаме безупречно във видео чат  Карл Рей поучава: Как да изглеждаме безупречно във видео чат  Карл Рей поучава: Как да изглеждаме безупречно във видео чат
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР