През последните няколко месеца в интернет циркулира една рецепта за

...
През последните няколко месеца в интернет циркулира една рецепта за
Коментари Харесай

Много читателки пиха сок от ябълка с добавяне на тази подправка: За един месец така отслабнаха, че сега си сменят гардероба

През последните няколко месеца в интернет циркулира една рецепта за намаляване с ябълков сок, в който се прибавят две съставки.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ ВАЖНИ И ЦЕННИ СЪВЕТИ И НОВИНИ САМО В НАЙ-ПОЛЕЗНИЯ ЗДРАВЕН САЙТ ZDRAVE.TO

Много хора са удовлетворени от резултата, само че една жена реши обществено да разкрие своя опит и точната рецепта, която е употребила, тъй като за един месец фрапантно отслабнала!

" По-голямата част от моя дрешник в този момент ми е огромна, само че аз съм щастлива ", разкри дамата и даде точните ограничения на съставките:

240 ml вряла вода, 1 супена лъжица сок от ябълка, една супена лъжица пикантен пипер, сок от един лимон и плам.

" Обелете лимона и слагате корите в преварена вода. След 10 минути, прибавете лимонен сок, ябълков сок и червен пипер. Преди всяка глътка добре разбъркайте и изпийте една чаша след всяко хранене " - споделя дамата.

Как работи тази напитка?
Известно е и научно потвърдено, че лютите чушки форсират метаболизма и по този метод подтикват изгарянето на мазнините в тялото. Тъй като чушките съдържат капсаицин, това подтиква нервната система, загрява тялото по този начин, че въздейства на процеса на изгаряне на калориите.

Съставките в лимоновите кори оказват помощ за изгарянето на мазнините, свойствата на сока от лимон за метаболизма също са известни, а ябълковият сок оказва помощ при разграждането на мазнините в тялото.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР