През последните няколко месеца Motorola ни зарадва с два доста

...
През последните няколко месеца Motorola ни зарадва с два доста
Коментари Харесай

Motorola One Zoom - поредната приятна изненада в One серията

През последните няколко месеца Motorola ни зарадва с два много атрактивни смарт телефона от линията One, които несъмнено притеглят вниманието на тези почитатели на Android, които не са склонни да дават баснословни суми за нов телефон.
 Motorola One Action е тук с невероятна камера и страхотна цена
Motorola One Action е тук с невероятна камера и страхотна цена

Първият телефон с ултра-широка екшън камера

Тази седмица по време на IFA 2019 видяхме и третия телефон от серията One - Motorola One Zoom, който е с цели четири камери, огромна батерия, огромен екран и общо взето огромен капацитет.

Както при Motorola One Action, акцентът при One Zoom продължава да бъде конфигурацията от камери, която в тази ситуация е предопределена за правене на фотоси от разстояние.
 Снимка 441620

Основният датчик е с 48 мегапиксела, който разчита на познатата ни към този момент Quad Pixel технология. Чрез Quad Pixel всеки четири от пикселите в изображенията се комбинират в един, като по този метод изображенията стават по-светли и детайлни.

Истинската атракция е датчикът за далечно снимане, който предлага до 3Х оптично доближаване, а в композиция с основната камера обезпечава и хибриден зуум от 10Х.
 Снимка 441619

Третият датчик е с 16 мегапиксела и ултра-широк ъгъл на снимане от 117 градуса, а четвъртият обезпечава дълбочина.

Селфи камерата пък е с 25 мегапиксела и също печели от Quad Pixel.

Важно е да отбележим, че задният панел на One Zoom наподобява железен, само че в действителност е изработен от особено стъкло, върху което би трябвало да не остават толкоз доста отпечатъци.

Лицето на телефона е съвсем напълно заето от огромен 6.4-инчов AMOLED екран, който превъзхожда 6.3-инчовите LCD екрани на One Action и One Vision.

Другата разлика сред към този момент показаните One модели и сегашния One Zoom е разположението на датчика за пръстов отпечатък, който при One Zoom e вграден в самия екран - екстра, типична за по-скъпите смарт телефони на пазара.
 Снимка 441618

" Под капака " имаме Snapdragon 675 с 4GB RAM и 128GB памет, както и прелестно огромна батерия с 4000mAh със зарядно от 15 вата.

Телефонът към този момент е разполагаем в Европа, а цената му от 429 евро е черешката на по този начин или другояче вкусната торта, която съставлява Motorola One Zoom.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР