През последните няколко месеца Джиджи Хадид е прекъснала работните си

...
През последните няколко месеца Джиджи Хадид е прекъснала работните си
Коментари Харесай

На гости в дома на Джиджи Хадид

През последните няколко месеца Джиджи Хадид е прекъснала работните си задължения и се е отдала на заслужена отмора, до момента в който чака да се роди първото ѝ дете.
 Джиджи Хадид, Зейн Малик и благотворителната фотосесия за Vogue Англия
Джиджи Хадид и Зейн Малик към този момент не се крият

За щедрост са подготвени на всичко

Далеч от стилния подиум и огромния град, тя избра да самоизолира в фамилното имение в Пенсилвания. Разположено в недодялан регион, то се простира на цели 32 декара.

Оказва се обаче, че до момента в който Джиджи се е крила от светския звук и папараците, тя не се е задоволила със седенето на едно място, а се е отдала на своя остаряла пристрастеност - интериорния дизайн. Зедно с майка си, Йоланда, са създали изцяло обзавеждане на жилището на модела в Ню Йорк.

View this post on Instagram
A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on Jul 25, 2020 at 10:11am PDT

За това се похвали самата Джиджи в профила си в Instagram. Изключително горда от постигнатия резултат, тя разгласява няколко фотоси, с цел да видят всички какъв брой добре се е справила. А това е първият път, в който моделът демонстрира дома си в обществените мрежи.

" Прекарах цялата предходна година, проектирайки моето мечтано място. Разбира се, всичко се случи тъкмо преди карантината, само че се вълнувам за времето, което ще прекарам да се любувам на всички специфични ъгли, които бяха направени благодарение на малко помощ от някои от обичаните ми създатели, които прегърнаха концепциите ми и не ме нарекоха луда ", написа Джиджи Хадид в Instagram. Моделът добавя, че един от тези хора е точно майка ѝ, за помощта на която ѝ е безпределно признателна.
 Джиджи Хадид, V Magazine и видеото, в което демонстрира бременното си коремче
Джиджи Хадид сподели бременното си коремче

Най-накрая и тя да се похвали
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР