През последните няколко години портфолиото на семейството аксесоари и решения Simply Clever

...
През последните няколко години
портфолиото на семейството аксесоари и
решения Simply Clever
Коментари Харесай

SKODA с нова хитринка в семейството Simply Clever

През последните няколко години портфолиото на фамилията аксесоари и решения Simply Clever на SKODA непрестанно се разширява. Малките, само че изключително полезни, хитрини на екипа на марката се разработват от компанията с единствената задача да направят ежедневието на потребителите по-лесно, удобно и прелестно.

Предложенията в портфолиото на семейството Simply Clever включват наистина много дребни и по-големи хитрини, в това число интегрирани куки за чанти, държачи на бутилки, облекла и мобилни телефони, кошчета за дребни отпадъци, сгъваеми масички, спомагателни мрежести отделения, стъргалки за лед, интегриран чадър и доста други.

Най-новото Simply Clever предложение на SKODA дебютира при напълно новия модел , след което и при , и съставлява интегрирана фуния, улесняваща доста наливането на течността за чистачките в обособеното казанче.

От SKODA разясняват, че новото облекчение е постигнато посредством специфичната капачка с двойно предопределение, която ще стане част от общоприетото съоръжение на всички бъдещи модели на марката. Хитрият аксесоар ще се предлага от компанията и като SKODA Genuine Accessories съоръжение за по-старите представители на компанията.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР