През последните няколко години кариерата на Ана де Армас бавно,

...
През последните няколко години кариерата на Ана де Армас бавно,
Коментари Харесай

Защо Ана де Армас не иска да живее в Лос Анджелис

През последните няколко години кариерата на Ана де Армас постепенно, само че несъмнено набира скорост. И сме изцяло сигурни, че напълно скоро ще е едно от лицата на Холивуд (ако даже към този момент не е).
 Blonde, Ана де Армас, Андрю Доминик и тийзър на кино лентата на Netflix за Мерилин Монро
Ана де Армас е Мерилин Монро

Тийзър на Blonde

Кубинската актриса може да се похвали, че взе участие във кино лентата за Джеймс Бонд. По-късно тази година ще я забележим в Blonde като Мерилин Монро, а след единствено няколко дни ще дели дребния екран с Крис Евънс и Райън Гослинг в режисирания от братята Русо The Gray Man.

Прогресът в кариерата на Ана де Армас неизбежно води до изявленията и корици за огромни списания. От последното ѝ такова за списание ELLE разбираме някои забавни детайлности към това за какво се е преместила от Лос Анджелис и не желае да живее там.

Де Армас е живяла цели седем години в града, само че признава, че това просто не е нейното място. А след връзката и раздялата с Бен Афлек го е схванала изцяло. " Усещането за нещо, което нямаш, нещо, което ти липсва. Това е град, който те кара да си разтревожен. "

Един от главните проблеми за актрисата в Лос Анджелис са многочислените папараци, които наблюдават всяка крачка на известните персони. В момента Ана де Армас живее в Ню Йорк дружно с приятеля си Пол Боукадакис. Двамата се срещат по време на пандемията посредством общ другар. И с доста затворени заведения за хранене и кафенета прекарват първите си срещи на разменено посещение.

Както към този момент споменахме, единствено след няколко дни ще можем да я гледаме в екшъна The Gray Man. Това се явява втората ѝ поредна екшън роля след тази в " Смъртта може да изчака ". Но пред ELLE споделя, че в никакъв случай не си е представяла, че може да взе участие в сходни филми.

Просто счита, че наподобява неуместно, изискват доста работа, а и не желае да хвърля фокуса на кариерата си върху този род, тъй като истината е, че там не се усеща най-комфортно. Желанието ѝ е да играе латино облици, само че не и всякога, когато това се случва, да поставя кошница с плодове на главата си.

Ана де Армас желае да потвърди на всички, че латиноамериканските артисти могат да изиграят всяка една роля. Стига да им бъде даден късмет и време за подготовка. А с Blonde, където ще влезе в облика на Мерилин Монро, кубинската актриса ще се опита да го потвърди.

И в случай че в този момент към този момент реализира фантазиите си, то началото за нея не е било по никакъв начин елементарно. Де Армас израства в Куба, като фамилията ѝ не е имало нито компютър, нито достъп до интернет, нито мобилен телефон даже. Когато е деветгодишна се местят да живеят в Хавана след гибелта на баба си, с цел да може фамилията да е по-близо до дядото на актрисата.

Когато е на 14 години пък Ана де Армас се записва в учебно заведение по актьорско майсторство. На 18 взема решение да рискува и се мести в Испания, където получава дребни функции най-вече в малкия екран. Осем години по-късно поема нов риск, когато се отпътува за Лос Анджелис.

И началото е доста мъчно, тъй като кастинг режисьорите съвсем не взимат поради досегашния ѝ опит. Английският ѝ също не е на доста положително равнище, по тази причина се постанова да посещава езикови курсове, с цел да го усъвършенства. От години може и да живее в Америка, само че признава, че има моменти, в които Европа ѝ липсва.

Амбицията на Ана де Армас обаче не е единствено да се снима в огромни продукции, само че и да продуцира. Тя ще бъде измежду главните продуценти на Ghosted, в който ще си партнира с Крис Евънс. Както е и измежду продуцентите на Ballerina - spin-off кино лентата от света на Джон Уик, в който ще влезе в основната роля.
 Ана де Армас, Ballerina и договарянията ѝ за присъединяване в spin-off кино лентата за Джон Уик
И Ана де Армас влиза в света на Джон Уик

Задава се секси наемен палач на хоризонта

В изявлението за списание ELLE споделя, че за нея е било значимо сюжетът да бъде написан от жена, тъй като е израснала в мачо среда и желае малко по-различен взор. След като е провела срещи с няколко кандидатки, се е спряла Емерелад Фенел, за което се гордее доста.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР