През последните няколко години името й нашумя и стана разпознаваемо.

...
През последните няколко години името й нашумя и стана разпознаваемо.
Коментари Харесай

Марго Роби и Брад Пит са едни от най-работливите актьори в Холивуд

През последните няколко години името й нашумя и стана разпознаваемо. И това не е по никакъв начин инцидентно, тъй като когато работиш интензивно, това постоянно дава резултати. Марго Роби беше оповестена за най-работливата актриса в Холивуд, като за последните 5 години тя е работила по цели 19 кино лентата.

Снимка: Getty Images
Запознайте се с актрисите, които се състезават за „ Оскар “ за поддържаща роля От тях единствено една е ново име в Холивуд, останалите са звезди с дълготраен опит
29-годишната австралийка е взела участие в 15 игрални кино лентата, има специфични участия в 2 кино лентата, работи като продуцент върху 1 филм и взе участие в 1 късометражен филм. Данните са събрани и систематизирани от уеб страницата partycasino.com .

Най-запомнящите се функции на русокоската са в „ Имало едно време в Холивуд “, „ Бомба със закъснител “ и „ Кралицата на Шотландия “, в които тя си партнира с огромни имена в Холивуд като Брад Пит, Леонардо ди Каприо, Никол Кидман и Чарлийз Терон.
" Бомба със закъснител " - един от най-големите медийни кавги на десетилетието " взривява " кината (СНИМКИ + ВИДЕО) Чарлийз Терон и Марго Роби са номиниранин за "Златен глобус " за впечатляващите си функции във кино лентата
В класацията за най-работливи актриси я следват Никол Кидман и Натали Портман, които надлежно са взели участие и работили по 16 и по 15 кино лентата.

Снимка: Getty Images

При мъжете топ 3 наподобява по този начин: Никълъс Кейдж, Самюъл Джаксън и Брад Пит. В какъв брой кино лентата са взели участие те и за какво скоро не сме гледали Кейдж в нито една запаметяваща се лента, въпреки че артистът не стопира да работи напоследък - вижте на уеб страницата Ladyzone.bg:
Коя е най-работливата актриса в Холивуд? В топ 3 на най-работливите мъже артисти влиза и сътрудника й от "Имало едно време в Холивуд " Брад Пит
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР