През последните няколко години 11-ти ноември, освен че е ден

...
През последните няколко години 11-ти ноември, освен че е ден
Коментари Харесай

Предварителни продажби на OUKITEL WP2: платете $21, за да го вземете по-евтино

През последните няколко години 11-ти ноември, като се изключи че е ден на самотните, се трансформира и в обичаен ден за шопинг карнавал. Но в случай че смятате, че празникът стартира на 11 ноември, грешите. В формалния интернет магазин на OUKITEL можете да извършите предварителна поръчка за закупуването на смарт телефона OUKITEL WP2 при цена едвам $209,99. Необходимо е да платите депозит от $21 преди началото на продажбите. По този метод получавате устройството при по-ниска цена, в сравнение с бихте го купили навръх 11-ти.



Предварителната поръчка би трябвало да се направи по следния метод: Първа стъпка – до 15 часа на 10-ти ноември би трябвало да се заплати депозита от $21 , с цел да се реализира предварителната поръчка. Втора стъпка – от 16 часа на 10 ноември до 15 часа на 12 ноември е належащо да се заплатят останалите $209,99 за закупуването на смарт телефона WP2. С тази предварителна поръчка спестявате 2% от цената , която бихте дали на 11.11.2018 година по време на шопинг карнавала.



OUKITEL WP2 е една превъзходна композиция от мощна 10 000 mAh батерия и доста добра отбрана от неподходящите външни фактори. Телефонът има доста дълго време на самостоятелна работа и е добре предпазен. Ако се интересувате от WP2, във ваш интерес е да платите авансово депозита от $21. Ако размислите и анулирате поръчката, депозитът ще ви бъде върнат. Имайте поради, че смарт телефонът може да се окаже малко по-скъп от крайната цена от $219,99. Причината е, че в другите страни имат разнообразни такси. Моля, проверете по-подробно, преди да поръчате WP2. Можете да поръчате новия WP2 и по-друг метод, още в този момент, като цената е даже по-ниска от $209,99. Но предлагането важи до 3 ноември.


Основни механически характерности на смарт телефона OUKITEL WP2:Първо, отбрана от клас IP68, водоустойчив, прахоустойчив, удароустойчивВторо, мощна 10 000 mAh батерия с бързо 9V/2A зарежданеТрето, 6-инчов 18:9 екран, предпазен със закаленото стъкло gorilla glassЧетвърто, 16 МР съществена камера (Samsung S5K2P7), 8 МР предна камераПето, SoC MT6750T с осем процесорни ядра, 1,5 GHzШесто, 4 GB оперативна памет, 64 GB флаш диск, до 128 GB външна паметСедмо, отключване посредством различаване на лицето и посредством скенер за пръстови отпечатъциОсмо, NFC модул за мобилни плащанияДевето, GPS, GLONASS, електронен компас, жироскопДесето, LED фотосветкавица с 4 мощни светодиода
OUKITEL предлага най-ниската допустима цена за WP2 спрямо нормалното извършване на покупки на единадесети ноември. Но в случай че желаете да го вземете още по-евтино, поръчайте го отсам.
Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР