През последните няколко дни в българското общество се вихри дискусия

...
През последните няколко дни в българското общество се вихри дискусия
Коментари Харесай

Андрей Арнаудов: Не искахме да обидим никого

През последните няколко дни в българското общество се вихри полемика по отношение на рекламната акция на самодейността " Направи го в този момент ", дело на съдружие ДНК, чийто ръководител е известният ефирен водещ и продуцент Андрей Арнаудов.

Посланията и изображенията по улиците на страната и в мрежата провокираха вълна от насмешки и значително неодобрителни оценки, вариращи от обвинявания в демонстрация на неприятен усет до дискриминация.

OFFNews се свърза с Андрей Арнаудов, с цел да поговорим за същинските цели на рекламите и по какъв начин той приема публичната реакция към тях и към " Направи го в този момент ".

На какво мислите, че се дължи бурната реакция, отрицателна най-вече, на рекламната акция?

Първо, тази рекламна акция съставлява едвам 10% от „ Направи го в този момент “. А с помощта на тази част, към която имаше огромна реакция, всички в последните четири дни приказват за тематики, свързани с раждаемостта и демографията, и научиха за акцията ни. Така че дебатите – избирам да не ги назовавам отрицателни реакции или хейт, – които се породиха, въпреки и двузначни, сигурно са потребни за тематиката. В последна сметка, значими са концепцията и задачите, които ни водят. Иначе пътят, който всеки може да избере, е друг.

Второ, желая да кажа, че има една група от хора в България, които работят, с цел да отхвърлят всичко и всички. Но на мен не ми се желае да влизам в този звук. Приемам всички рецензии от позиция на това, че евентуално обществото е станало много по-чувствително на първо място с помощта на обществените мрежи и хуморът, който на нас ни се коства безусловно безопасен, може избрани обществени групи по някакъв метод да ги засегне. Затова желая да им се извиня. Никаква дискриминационност няма в това, акцията е ориентирана наедно и към мъжете, и към дамите. Тя цели на първо място младите да бъдат осведомени в точния момент за това по кое време да вземат решение да имат деца и какви са рисковете, в случай че отсрочват по-дълго това решение.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР