През последните няколко дни в Америка всички се вълнуват от

...
През последните няколко дни в Америка всички се вълнуват от
Коментари Харесай

Предупреждението, което Тейлър Суифт получи от бившата на гаджето си

През последните няколко дни в Америка всички се вълнуват от обстоятелството, че в живота на Тейлър Суифт има нов мъж и това не е какъв да е, а звездата по американски футбол Травис Келси.
 Щедростта на Тейлър Суифт - по какъв начин се раздават 5 милиона $ <a href=бонуси " >
5 милиона в бонуси - щедростта на Тейлър Суифт

И ние бихме работили за нея

Суифт участва на мач на Келси и видеа за това по какъв начин чества отбелязване на тъчдаун от него към момента се въртят из обществените мрежи. След това пък двамата бяха снимани да си потеглят дружно от стадиона и още веднъж бяха дружно на афтърпартито след мача.

Всичко това провокира сериозен интерес към Келси, което се е отразило сносно на продажбите не негови фланелки. Според People, за последните дни те са скочили 400%, което е в действителност доста. Все още не знаем нищо кой знае какво за връзката сред Тейлър Суифт и Травис Келси, като даже не сме сигурни какъв брой съществени са нещата сред тях.

Една от някогашните приятелки на ръгбиста обаче реши да предизвести изпълнителката, че на Келси не може да се има доверие. В изявление за Daily Mail Мая Бенбъри съобщи, че щом той един път е изневерил, то това значи, че ще го повтори.

Бенбъри и Келси излизаха едвам няколко месеца откакто тя взе участие в риалити предаването Catching Kelce, което е еквивалент на " Ергенът ", само че с основно настоящо лице Травис Келси. След раздялата им тя го упрекна, че ѝ е изневерил.
 Тейлър Суифт земетресението - концертите от Eras Tour, поради които певицита си завоюва прякор
Когато концертите на Тейлър Суифт карат земята да се тресе

Песни, танци и сеизмична интензивност

Бившата на Келси счита, че Тейлър Суифт е положително и занимателно момиче, само че би трябвало да внимава с новия си другар. " Сигурна съм, че до момента тя е усвоила способността да вижда кой в действителност е до нея - и кой просто я употребява ", добавя Мая, пише ET Canada.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР