През последните няколко дни усилено се говори за случилото се

...
През последните няколко дни усилено се говори за случилото се
Коментари Харесай

Отговорът на Тото за видеото с Тити Папазов

През последните няколко дни интензивно се приказва за случилото се с 18-годишната Дебора, която е станала жертва на принуждение от Георги Георгиев. Насилие, довело до 400 шева по тялото на момичето и окачествено от управляващите като лека телесна щета.

Този случай освен шокира обществото, само че и го направи извънредно сензитивно на една добре позната у нас тематика - домашното принуждение. Ето за какво едно видео от подкаста на Йонислав Йотов " При Тото " отпреди няколко месеца стана мотив за остри реакции по отношение на рапъра.

Във въпросното видео Тото беседва с Тити Папазов и в даден миг баскетболният треньор взема решение да показа преживелица отпреди повече от 20 години. Случка, в която той е обръснал главата на своя някогашна другарка, с цел да ѝ даде урок - тъй като по думите му му е изневерила.

Фактът, че сходна история получава платформа и реакцията на Тото на чутото, му навлякоха гнева на хората. В резултат на всички мнения в обществените мрежи видеата в канала на Тото изчезнаха, само че не се знаеше повода. А и самият той не бе коментирал рецензиите, отправени към него.

Е, това се промени, тъй като реши да даде своята позиция посредством съвсем 5-минутно видео, оповестено в канала му в YouTube, озаглавено " Никой не го заслужава ". От него излиза наяве, че всичките му видеа не са изтрити или свалени от платформата, а са скрити от самия него.

Тото споделя, че е решил, че щом обществото се опасява, че видеата му биха послужили като неприятен образец е трябвало да ги отстрани. Рапърът ясно дава да се разбере, че не утвърждава сходни работи и принуждение и в никакъв случай не го е правил.
 Тото и Тити Папазов - невярност, възпитателно подкастряне и гневът на всички
Защо Тото и Тити Папазов станаха бодил в очите на българите

Една история за принуждение, разказана преди няколко месеца

" Това, което мога да кажа за обстановката с Тити е, че тя е нелепа, напълно наедно с тази, която се е случила. Не по-малко съм обиден от обстановката с Тити, че той е наранил това момиче, за мен той го е наранил. " Тото счита, че на такова нещо не би трябвало да се дава гласност.

" Извинявам се, че не съм го решил вярно в точния момент, когато се е случило ", споделя той и добавя: " моят смях там е още по-обиден предвид на обстановката към днешна дата. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР