През последните няколко дни участниците в числовата игра „Еврошанс“ преживяха

...
През последните няколко дни участниците в числовата игра „Еврошанс“ преживяха
Коментари Харесай

Точни прогнози и страхотни печалби за играчите на „Еврошанс“

През последните няколко дни участниците в числовата игра „ Еврошанс “ претърпяха моменти, изпълнени с шанс, положителни вести и страхотни суми. Много играчи направиха точни прогнози в пунктовете на „ Евробет “ и облагите им на закъсняха.

Един от щастливците, които съумяха да запишат страховит резултат, е Цанко Цветанов от Правец. По специалност той е водач и постоянно се майтапи, че дългогодишният му опит зад кормилото очевидно му оказва помощ да се придвижва и по пътищата на шанса. Благодарение на безпогрешната си прогноза от 9 цифри, на която залага 30 стотинки, в този момент Цанко отнася сумата от 12 000 лв. .

В листата с късметлии следват трима участници с облаги по 10 000 лв. . 24-годишният икономист Али Реджеб от Крумовград е първият от тях. Той сграбчва петцифрената сума откакто отгатва 9 от 10 цифри в „ Еврошанс “.

Със същия триумф може да се похвали и варненецът Галин Колев. Към тях двамата се причислява и Росен Симеонов от София, който не за първи път изпитва страстта на шанса.

Едно съвършено предугаждане донесе 6 000 лв. на Кънчо Русев от Селиминово. Той е аграрни производител и твърди, че с цел да спечелиш би трябвало да си толерантен, както когато засаждаш нова годишна продукция.

Нови двама участници попълниха алеята на славата на „ Еврошанс “! Те познаха всичките си 7 цифри и със залог от 1 лев завоюваха по 5 000 лв. . Това са Васил Маринов от София и Тошко Димитров от Елин Пелин. Техни събратя по шанс от Чакаларово, София и Чорбаджийско се радват на облаги по 4 000 лв. .

Тегленията на играта „ Еврошанс “ можете да следите в пунктовете на „ Евробет “ и на eurobet.bg. Забавлявайте се и с мобилното приложение, което можете да свалите от ТУК.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР