През последните няколко десетилетия смартфонът безспорно се превърна в онзи

...
През последните няколко десетилетия смартфонът безспорно се превърна в онзи
Коментари Харесай

Завръщането на една истинска модна икона - motorola razr

През последните няколко десетилетия смарт телефонът несъмнено се трансформира в оня жизненоважен детайл от всекидневието ни, който бързо обезсмисли десетки джаджи и уреди, които ползвахме, с цел да улесняваме живота си – от стационарния телефон вкъщи до огледалцето, в което надникваме бързо, с цел да оправим грима си. И сред тези „ от до “ е целият ни свят. Не е учудващо, че смарт телефоните бързо излязоха от определението мобилен телефон и се трансфораха в фешън аксесоари, а ние, ползвателите, към този момент не търсим единствено метод да споделяме, само че и себеизразяване, тъй че когато извадим мобилното си устройство, то да ни отличи по някакъв метод. А какъв по-добър метод да го създадем от един новаторски модел с лек ретро детайл – напълно в стилния тренд на завръщане към ретро иконите в модата.



И не щеш ли в този момент получаваме тази опция с новото семейство на motorola razr 2023 - две нови устройства, които съчетават иконичен жанр и първокласни функционалности, давайки ни оптимално мобилно преживяване. Всяка функционалност на тези два толкоз отличителни смарт телефона е точно създадена, с цел да отговори на потребностите на актуалните консуматори, които преследват уравновесено смарт телефон преживяване, авангардни технологии и опцията да изразят себе си и своя жанр.

Ако се върнем в годините обратно, ще забележим, че още с излизането си на пазара motorola razr съумя не просто да притегли вниманието на изкушените от модата, само че и да се трансформира в безусловен модерно аксесоар. През 2006 година Парис Хилтън промотира новата линия и звездите безусловно полудяха. Популярни персони като Дейвид и Виктория Бекъм, Мария Шарапова, Марта Стюарт и Миша Бартън побързаха не просто да си купят motorola razr, само че и на драго сърце се снимаха с новите си придобивки, демонстрирайки за следващ път своя фешън усет и блян да заявят личен жанр, а motorola сложи началото на ерата на дизайнерските телефони.

Това софтуерно украшение не остави равнодушни и стилните дизайнери. След големия триумф на лимитираното издание motorola razr V3i by Dolce & Gabbana, италианските дизайнери сътвориха, взаимно с motorola, нова версия на устройството в първокласно златно и сребърно, с гравирано лого на Dolce & Gabbana. Допълнителен искра бе прибавен с извънреден медальон със златните букви на DG.

Днес Motorola още веднъж е на върха на стилните трендове със своето ново софтуерно украшение. Съчетанието от емблематичния за razr сгъваем дизайн в нов прочит и най-новите софтуерни функционалности са съвършената рецепта за най-желаният телефон на пазара.

Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР