През последните няколко часа, Илон Мъск е изключително активен в любимата

...
През последните няколко часа, Илон Мъск е
изключително активен в любимата
Коментари Харесай

Tesla Cybertruck с 200 000 заявки за закупуване. Мъск обясни фиаското със стъклата

През последните няколко часа, Илон Мъск е изключително деен в обичаната си социална мрежа Twitter, като типично за него коментира с останалите потребители интересни детайлности относно представеният в края на предходната седмица изцяло нов пикап на Tesla- Cybertruck.

Последният статус на Мъст е от преди 5 часа и в него той написа, че поръчките за закупуване на Cybertruck са достигнали ниво от 200 000 единици.

Други забавни детайлности и вести, които споделя Мъск са свързани с фиаското, което си спретнаха от марката на сцената по време на представянето на , обвързвано с "бронираните " стъкла на пикапа. В опита си да показват какъв брой здрави са наистина страничните стъкла на автомобила, шеф-дизайнерът на Tesla- Франц фон Холцхаузен, запрати стоманена сфера не единствено по предното ляво, само че и по задното ляво стъкло с концепцията, че топчето ще отскочи от транспарантния материал.

Горният опит не им се получи и сега към този момент знаем за какво. Или най-малко знаем гледната точка на Илон Мъск- ударите с чук по предната лява врата са напукали основата на стъклото и заради тази причина стоманеното топче не е отскочило от него. Мъск обаче не споделя нищо за задното ляво стъкло, вратата под което не беше удряна с чук, само че също по този начин беше разрушено.



В Twitter Мъск анонсира също по този начин, че след премиерата на Cybertruck, скоро не би трябвало да очакваме показване на различен нов продукт на Tesla. За идната година обаче той обещава няколко "неочаквани " технологични анонса.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР