През последните месеци XRP отбеляза сравнително слаби ценови движения, въпреки

...
През последните месеци XRP отбеляза сравнително слаби ценови движения, въпреки
Коментари Харесай

XRP е “мъртва” криптовалута според анализатор

През последните месеци XRP означи относително слаби ценови придвижвания, макар капацитета си за практическо приложение в действителния свят.

Наскоро цената му се опита да се повиши до $0.66, само че не беше отхвърлена, като след това падна назад до към $0.42. В момента криптовалутата се колебае сред равнищата от $0.6 и $0.4, като не съумява да пробие нови ценови територии през последните няколко години.

Докато някои анализатори считат това за знак, че XRP към момента е недооценен, други поддържат по-песимистична позиция. Сред тях е анализаторът Джош Олшевич, който неотдавна характеризира XRP като „ мъртъв “ в оценката си за настоящото положение на алткойните.

Представянето на XRP доста изостава от това на главните криптовалути като Биткойн и Етериум , които означиха обилни облаги. Въпреки че общата пазарна капитализация на крипто е повишена с над 50% през последната година, XRP се бори да поддържа темпото. Докато криптовалути като BTC доближиха нови върхове за всички времена, а други като Solana са на път да го създадат, XRP не съумя да надмине границата от $1. Това едва показване докара до рецензии, предполагащи намаляващ интерес към XRP, изключително като капиталов актив.

Стагнацията на цената на XRP накара крипто анализатора Джош Олшевич да сложи под подозрение неговата жизненост за вложителите, търсещи облага. По време на своя разбор на алткойните Олшевич означи, че неналичието на придвижване на XRP го прави непривлекателна алтернатива за търговците, наричайки го „ мъртви пари “.

Някои анализатори пък считат, че има капацитет за забележителен напредък. Поддръжниците на XRP цитират партньорствата на Ripple с огромни финансови институции като индикатор за предстоящ триумф.

Въпреки това, до момента в който растежът на цените на XRP беше слаб, неговата комерсиална активност остава поредна. Олшевич призна, че има дни, когато търговците могат да се възползват от волатилността на XRP, само че той остава песимистичен по отношение на дълготрайните възходящи вероятности.

От друга страна, крипто анализаторът EGRAG има по-оптимистична позиция, като допуска, че XRP може да нарасне с над 700%, с цел да доближи $4 за по-дълъг времеви небосвод.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР