През последните месеци родните знаменитости отново започнаха да организират големи

...
През последните месеци родните знаменитости отново започнаха да организират големи
Коментари Харесай

Бг звезди ожениха децата: Клавдия и синът на Петя Буюклиева взеха албанци, щерката на Кака Лара – актьор и още…

През последните месеци родните звезди още веднъж започнаха да провеждат огромни сватбени тържества. Част от тях споделиха да “ на половинките си, а друга ожениха наследниците си, писа „ Телеграф “.

Актрисата Лара Златарева, известна като Кака Лара, даде огромната си дъщеря Бернарда на младия артист Сотир Мелев. Бернарда очакваше да предприеме тази стъпка на 20,02,2020 година, тъй като ставаше на 22, само че нямаше по какъв начин да го направи. Няколко седмици след подписването младоженците подвигнаха ваучър на плажа в Созопол, където събраха близки и другари да благословят любовта им.

Синът на Петя Буюклиева Тони, пък си взе за жена красива албанка. Голямата ни певица подвигна женитба за знамение и приказ на наследника си в катедрален храм Успение Богородично в морската ни столица Варна, а младоженците приличаха на герои извадени от приказна любовна история. Пищното тържество, което бе почетено и персонално от кмета на града продължи в Свети Константин и Елена.

На първа фамилна отмора се отдаде певицата Люси Дяковска с новата си любима- модела и танцьорка Марчела . Това съобщи самата къдрокоса хала в обществените мрежи, откъдето стана ясно, че щастливата двойка е подхванала странствуване до нашето Черноморие. Фактът, че Дяковска назовава екскурзията „ фамилна отмора “ и в последните снимкови и видео постове носи пръстен на безименния си пръст, предизвика мнозина да спекулират, че ще има женитба с Марчела.

Сред летните сватби на звездите е и тази на сина на Васко Кръпката и барабанист на Odd Crew  Боян Георгиев (Бонзи) и неговата обичана Тереза. Двамата си споделиха заветното да преди броени седмици, а меденият месец прекараха в Малта. Бонзи и Тереза са дружно от три години и споделят, че подписът е единствено условност.

Журналистът на Нова Николай Дойнов също подвигна женитба. Той се врече във честност на на своето дългогодишна половинка Петя. Двамата са родители на наследник Марко, който е на четири години.  Дойнов и обичаната му жена избраха да създадат сватбата в едно от обичаните им места за отдих в частна първокласна винарна край Ивайловград. Преди това подписаха църковен брак в храма „ Преображение Господне “.

Носителите на среброто във втория сезон на сантименталното риалити „ Един за различен “ Тина и Станимир споделиха заветното „ да “. Това се случи в морския курорт Елените. За щастливото събитие заяви нежната половинка на Миро, като разгласява фрагменти от сватбата.

Първата родна на риалити звезда от „ Стар академи “ Клавдия също се похвали със женитба с албански юноша на име Хамза. Тържеството е било в чужбина,  но гласовитата хубавица е безапелационна, че ще има още едно празненство в България.

Певицата Поли Генова се стяга да бъде младоженка. По всяка възможност това ще се случи, откакто на бял свят се появи второто бебе на изпълнителката и обичания й Джоузеф.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР