През последните месеци прокуратурата оказва непрекъснат натиск върху служителите на

...
През последните месеци прокуратурата оказва непрекъснат натиск върху служителите на
Коментари Харесай

Божков: Прокуратурата оказва натиск върху служителите на НАП

През последните месеци прокуратурата оказва непрестанен напън върху чиновниците на Национална агенция за приходите. Резултатът е десетки нарушавания на законите. Заплахи. Грабеж. 
Това написа в поредна обява в своята Фейсбук страница от Дубай обвиненият предприемач Васил Божков.
По думите му наблюдаващият прокурор на огромна част от делата му " ежеседмично изисква от Национална агенция за приходите тъпчене на закона и незаконни дейности. Същият Ангел Кънев, за който се твърди, че е разпитал ББ, Министерски съвет и ВГ (2 пъти) може да отговори #КОЙ дирижира тези дейности. А #КОЙ може да разпореди и на ВГ, и на ИГ, си отговорете сами ", отбелязва Божков.

В постскриптум той благодари за подадените към него сигнали и прецизира: " Знам, че в Национална агенция за приходите и прокуратурата има почтени и доблестни хора. Не изпълнявайте заповеди, противоречащи на закона и Конституцията. Изпълнението на такива заповеди също е закононарушение ", безапелационен е Васил Божков.
По-рано в Сандански основният прокурор Иван Гешев бе безапелационен, че до момента в който той е обвинител номер едно, българската прокуратура няма да прави взаимни отстъпки - без значение дали става въпрос за президент, министър-председател, народен представител, секретар, ром, евреин, обществено слаб или олигарх – методът за всички ще бъде идентичен. Единственото нещо, с което ще се преценява прокуратурата, е дали си нарушил закона, или не, сподели още Гешев.
Коментарът на обвинител номер по отношение на изявленията на Васил Божков във Фейсбук, може да прочетете и в този материал.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР