През последните месеци поп-фолк певицата Андреа споделя толкова разголени кадри,

...
През последните месеци поп-фолк певицата Андреа споделя толкова разголени кадри,
Коментари Харесай

Андреа се пусна само по прашки от хотелска стая, Кулагин отсече: "Г*зът е топ, но косата нещо..."

През последните месеци поп-фолк певицата Андреа споделя толкоз разголени фрагменти, че човек ще си намерения, че е сменила специалността. Девойката е подготвена на безусловно всичко, с цел да бъде център на внимание, тъй като към този момент има толкоз доста млади звезди, които са новата вълна. Андреа към този момент е на назад във времето в музикалните среди.

Виж още: Като в приказка! Лятното чудо на Поля и Митко от " Един за различен "

Блондинката постоянно пуска провокативни фотосесии, за които твърди, че са част от нови видеоклипове. Този път някогашната половинка на Кубрат Пулев се похвали със секси задни елементи единствено по прашки от хотелска стая в Армения.

Виж още: Много си се глези: Дениз Хайрула се отдаде на спа уикенд в женска компания

През последните седмици певицата се е заела още веднъж със задачата да влезе в топ форма и към този момент да спре да употребява фотошопа, тъй като въобще не се оправя обработката на фотоси. От видеата виждаме, че коремчето ѝ има първи проблясъци на плочки. Току виж чалга звездата стане фитнес маниачка. Коментарите под провокативната фотография са най-вече позитивни, което приказва сносно за нея на фона на хейта, който я заливаше до неотдавна. Недоволен остана единствено позабравения към този момент Кулагин, който изрично отсече: " Гъзът е топ, само че косата нещо... ".

Изображение: https://www.instagram.com/andreabulgaria/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР