През последните месеци новините около PlayStation 5 валят като есенен

...
През последните месеци новините около PlayStation 5 валят като есенен
Коментари Харесай

Първа реална снимка на PlayStation 5!

През последните месеци новините към PlayStation 5 валят като есенен дъжд - непрекъснато и безспирно. След като видяхме патент и няколко 3D рендера, направени от нашите другари от LetsGoDigital, а преди седмица Sony публично оповестиха част от спецификациите, в този момент е време за истината!

Според видео от ZONEofTECH, изображението е на PS5 първообраз за разработчици и е било изпратено непосредствено шефа на компанията Даниел Ротар. Разбира се, явно е, че това не е финалният артикул, който Sony ще пуснат в продажба в края на 2020-а година и за който нямаме никаква концепция по какъв начин тъкмо ще наподобява. Както и преди сме споменавали, тези хардуерни пакети за разработчици нормално наподобяват доста друго от крайния артикул за всеобщия консуматор. Въпреки това, има огромна възможност този V-образен дизайн да откри път в последната версия на конзолата.

 Първа действителна фотография на PlayStation 5!
PlayStation 5 конзолата, която е снимана, носи напис " първообраз 1, не за продажба " prototype 1 not for sale) и има забавен съставен елемент над USB портовете, който наподобява на вградена камера (но може да е бутон). С изключение на дребни разлики по предния панел, този PS5 се приближава извънредно доста до рендерите на LetsGoDigital, направени непосредствено от патента на Sony.

Ето и видеото, в което се появява за пръв път фотографията на PlayStation 5:
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР