През последните месеци неведнъж в публичното пространство се заформи интригата,

...
През последните месеци неведнъж в публичното пространство се заформи интригата,
Коментари Харесай

Лорена И Галена Били Скарани? Ето Я Истината

През последните месеци нееднократно в общественото пространство се заформи интригата, че приятелките Галена и Лорена са скарани и са смъртни врагини. Това обаче се оказа неистина, научи Secret.bg.

Фолк певицата Лорена разгласява в обществените мрежи трогателен статус, който дава отговор на всички въпроси:

Приятелките ни са тези, за които не намираме време, до момента в който сме заети да обичаме, до момента в който работим и до като търсим пътя си… Приятелките ни са тези, които постоянно намират време, с цел да бършат сълзите ни, когато сме изоставени, когато падаме и когато сме безсилни…

16 години тя не е просто моята приятелка… Тя е индивидът, с който споделях и сълзите и усмивките си през годините… Падахме и ставахме, продължавахме…и продължаваме… Питат ме на какво дължа триумфа?!? Мога да кажа единствено с една дума -ГАЛЕНА!!!

Най-важната крачка, която направих в живота си се трансформира в скок и то поради нея, тъй като тя ме накара да имам вяра в себе си… Тя ме стимулира, тя е мой тил, тя е мой учител… За мен е най-важно тя да е щастлива, тъй като щастието и отива… Бъди най-добрата-само ти го можеш… Остани на върха -родена си да бъдеш там!!! Честита годишнина, дудаки!!! Обичам те“.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР