През последните месеци на 2019 г. имотният пазар в София,

...
През последните месеци на 2019 г. имотният пазар в София,
Коментари Харесай

Пазарът на недвижими имоти през 2020 г.

През последните месеци на 2019 година имотният пазар в София, а и в страната като цяло, превключи на по-високи обороти. Свидетели сме на раздвижване в оставащите броени седмици до края на годината, което затвърждава цялостното положително чувство за пазара и за вероятностите пред неговото развиване.

„ При общи упования и прогнози за продължаващ стопански напредък, оставащи ниски лихвени проценти по заемите, растящи приходи и рекордно ниска безработица няма по какъв начин да чакаме нещо друго от продължаващ напредък на имотния пазар и през 2020 година Полина Стойкова, изпълнителен шеф на Bulgarian Properties.

2020 година ще бъде доста сходна на 2019 година – с минимални промени на цените, непоклатимост на имотния пазар и огромна интензивност и размер от покупко-продажби. През идната година ще имаме опция да станем очевидци на зрял заможен пазар с плавни промени, само че с огромен интензитет на размерите и чувство за непоклатимост и ликвидност, каквито не сме имали през последните 10 години.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР