През последните месеци Motorola представи няколко доста атрактивни смартфона в

През последните месеци Motorola представи няколко доста атрактивни смартфона в ...

Motorola One Macro - бюджетен Android телефон с интересна камера.


През последните месеци Motorola представи няколко доста атрактивни смартфона в серията One, а днес видяхме и още един член на групата - Motorola One Macro.

Телефонът е за хората, които искат да имат смартфон със сравнително способна камера и не желаят да харчат баснословни суми.

One Macro е с 6.2-инчов LCD дисплей с HD+ резолюция (1520 х 720 пиксела), а 8-мегапикселовата селфи камера в горната му част е поместена в малко по-голям модул от тези на останалите One модели.
Снимка 446820

Истинският акцент на телефона обаче е тройната задна камера, където един от сензорите е с възможност за близък фокус - оттам идва и името на модела.

Макро сензорът е с два мегапиксела и може да фокусира върху обекти на разстояние от само два сантиметра.

Главният сензор е с 13 мегапиксела и f/2.0 бленда, и е способен да снима Full HD видео при 60FPS. Третият сензор също е с два мегапиксела и се активира при снимане в портретен режим.
Снимка 446819

Предвид бюджетния профил на телефона, чипът в него е MediaTek Helio P70, придружен от 4GB RAM и 64GB памет - нищо особено, но напълно достатъчно, за да покрие ежедневните ни нужди.

Трябва да признаем, че батерията от 4000mAh също е приятна изненада за телефон от такъв характер, а зарядното от 10 вата допълнително прави One Macro атрактивен избор в тази категория смартфони.
Motorola One Zoom - поредната приятна изненада в One серията
Motorola One Zoom - поредната приятна изненада в One серията

Четири камери, до 10Х приближаване и атрактивна цена

От Motorola казват, че батерията на One Macro издържа до два дни нормално ползване.
Motorola One Action е тук с невероятна камера и страхотна цена
Motorola One Action е тук с невероятна камера и страхотна цена

Първият телефон с ултра-широка екшън камера

Телефонът ще излезе първо в Индия след няколко дни, където цената му ще е 141 долара, а към края на месеца ще се появи и в Европа.

Източник: lifestyle.bg