През последните месеци БСП много ясно реализира лява политика -

...
През последните месеци БСП много ясно реализира лява политика -
Коментари Харесай

Румен Овчаров: През последните месеци БСП ясно реализира лява политика

" През последните месеци Българска социалистическа партия доста ясно осъществя лява политика - признатите минимална работна заплата, безвъзмездни учебници и еднократна помощ за възпитаници по самодейност на парламентарната група на левицата. Никой няма право да твърди, че Българска социалистическа партия не е лява партия ", съобщи членът на Народно събрание на левицата Румен Овчаров в тв изявление. Българска социалистическа партия единствена предложи работеща формула за излаз от политическия блокаж, уточни той.  
Овчаров е извънредно отчаян от вътрешната съпротива в Българска социалистическа партия. По думите му тя бетонира Корнелия Нинова на поста й. " Начинът, по който се разпознават, ги прави смешни. Те нямат концепция, става дума за клиентела и личностно обогатяване за сметка на партията ", безапелационен е Овчаров. 
" Българска социалистическа партия е неповторима партия, в която старите предатели след известно време се оферират като нови лица. Някои съумяха да го създадат по 4-5 пъти. Сега към този момент влизаме в идващия парадокс - тези, които години наред късаха живо месо от Българска социалистическа партия, в този момент се явяват като обединители, като я разделят още веднъж ", разяснява Овчаров " ново ляво обединяване ", което, по неговите думи, не е нито ляво, нито обединяване. Според него от общ брой на нули няма по какъв начин да се получат милиони. " Трябват единици. А единиците са партията, концепцията. При тези хора няма концепция ", акцентира той. 
Овчаров счита, че изходът не е в лепенето на етикети, а в извеждането напред на 4-5 съответни целта, които да се свършат в избрани периоди. 
" Много хора направиха по този начин Българска социалистическа партия да бъде превърната от индивид в политиката в обект на политиката. Преди 2 години на Българска социалистическа партия й беше лишен от главния политически актив, че беше съществена съпротива на ГЕРБ. Това беше направено с целенасочени дейности на избрани хора, които и в този момент се пробват да избавят Българска социалистическа партия ", твърди Овчаров.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР