През последните месеци Бритни Спиърс и Сам Асгари са пълни

...
През последните месеци Бритни Спиърс и Сам Асгари са пълни
Коментари Харесай

Кой се опита да провали сватбата на Бритни Спиърс

През последните месеци Бритни Спиърс и Сам Асгари са цялостни с изненади. Първо напълно ненадейно оповестиха, че ще стават родители. Малко след трагичната вест за загубата на детето им обаче, двамата съумяха да шокират почитателите си още веднъж, този път с новината, че са се оженили.
 Бритни Спиърс, Сам Асгари, новината за сватбата им и първи детайлности за събитието
Бритни Спиърс към този момент е омъжена

Какво знаем за сватбата й със Сам Асгари

Бритни и Сам са си споделили заветното " да " в четвъртък, 9 юни, в Лос Анджелис. На сватбата са участвали 60 посетители, в това число и доста звезди, несъмнено. Сред тях са Мадона, Парис Хилтън, Кати Хилтън, Селана Гомес, Дрю Баримор, Донатела Версаче.

Синовете на Бритни не са били на церемонията, само че по думите на източници " се радват за майка си ", пишат от People.

Оказва се обаче, че с изключение на описът с канените посетители, на сватбата се е появил и един натрапен и непредвиден посетител. Това е някогашният брачен партньор на певицата - Джейсън Александър. Той идва на събитието, пробвайки се да го провали.

Джейсън " предава " онлайн в Instagram, до момента в който доближава защитата на събитието. Той декларира, че Бритни го е поканила и че тя е първата му и единствена брачна половинка, и той ще провали събитието.

Александър съумява да влезе в дома на Бритни, където продължава да предава онлайн. В последна сметка обаче е арестуван на открито от полицията.

Britney Spears' wedding was just dramatically interrupted, as her first husband, Jason Alexander, showed up trying to crash the event... resulting in a police response.
— TMZ (@TMZ)
Бритни и Джейсън се ожениха през януари 2004 година на гала във Вегас, само че се разделиха единствено 55 часа по-късно, напомнят от TMZ.

Въпреки трагичната поява на някогашния брачен партньор на певицата, по всичко проличава, че Джейсън въпреки всичко не е съумял да провали сватбата.

За това свидетелстват множеството фотоси, които се появиха в профилите на част от гостите. Те образно показват, че церемонията е била повече от страхотна и както младоженците, по този начин и присъстващите, са се забавлявали доста.

Партито след сватбата би трябвало да е било повече от щуро, в случай че съдим от фрагментите в Instagram в профила на Мадона. Певицата показа няколко провокативни фотоси, на които виждаме тя и Бритни да се целуват буйно.

" Бритни, изглеждаш толкоз добре и толкоз влюбена. Желая на теб и Сам всичко най-хубаво. Миналата нощ беше доста занимателна и потна ", написа Кралицата на попа.

Дрю Баримор също не пропусна да качи няколко фотоси в профила си в Instagram, където написа: " Това, което научих от заживели щастливо вечно, е, че би трябвало да се спасим и въпреки всичко да желаеме приказката. И тъкмо това направи Бритни! Не мога да не бъда по-щастлива от нейното храбро пътешестване. "

Парис Хилтън също не остана безучастна и побърза да се похвали в своя Instagram, че тя и брачният партньор ѝ Картър Реум са участвали на огромното събитие.

" Мечтите ми се сбъднаха предишния ноември, когато имах лична приказна женитба! Толкова се веселя, че красивата двойка е намерила своето щастливо вечно ", написа богатата наследница на фамилия Хилтън.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР