През последните години знаменитостите споделят все по-открито подробности за личния

...
През последните години знаменитостите споделят все по-открито подробности за личния
Коментари Харесай

Мъжът, когото Рита Ора нарече бог в секса

През последните години звездите споделят все по-открито детайлности за персоналния си живот, в това число и за връзките си и половите си прекарвания. Рита Ора е от известните персони, които в никакъв случай не са изпадали в крайности - нито настойчиво се е криела от светлината на прожекторите, нито пък е споделяла доста по прекомерно персонални тематики. Спокойно обаче може да кажем, че тя като че ли е към този момент по-отворена да разкрива даже и по-интимни детайлности от живота си.
 Рита Ора и заниманията по бански в Ибиса
Рита Ора и заниманията по бански в Ибиса

Купон безспир

Певицата изненада всички фенове на предаването Watch What Happens Live With Andy Cohen, когато разказа брачна половинка си Тайка Уайтити, като " господ в секса ".

Признанието ѝ идва като отговор на въпроса на водещия по какъв начин тя би описала някои хора от шоубизнеса, като Джъстин Бийбър и Cardi B да вземем за пример. Накрая тя би трябвало да опише в резюме и половинката си. След известно подсмиване и смях, Рита Ора в последна сметка взема решение да направи смелото самопризнание, с което провокира бурна реакция от страна на публиката в студиото. Очевидно всички са много сюрпризирани да чуят тъкмо това.

За предходните мъже в живота си, измежду които са Бруно Марс, Роб Кардашиян и Калвин Харис, певицата в никакъв случай не е правила сходни мнения, само че обстановката с към този момент законната ѝ половинка очевидно е друга и си заслужава откровението. За Рита Ора бракът с режисьора Тайка Уайтити е първи, до момента в който за него - втори, след раздялата с Челси Уинстанли, за която той е женен от 2011 до 2018 година

За първи път се заприказва, че Рита Ора и Тайка Уайтити са двойка през април 2021 година, а дебюта си на червен килим дружно те направиха през август същата година. В началото на лятото предходната година пък се завъртяха спекулациите, че двамата към този момент даже са се оженили.

До напълно скоро певицата и режисьорът не разясниха персонално дали в действителност са си споделили " да " публично, само че в последна сметка потвърдиха догатките точно на първата си годишнина. В изявление за Vogue от предишния месец  разкрива, че той е получил предлагането за брак от Рита, до момента в който са били на отмора в Палм Спрингс през лятото на 2022 година, и незабавно е приел.

Пред изданието двойката издава също, че е възнамерявала спонтанна женитба в Лос Анджелис единствено няколко седмици след годежа. И тъкмо такава са създали - дребна гала с близки хора. А фрагменти от специфичния им ден споделя и във видеоклипа към новия си сингъл " You & I ".
 Рита Ора и Тайка Уайтити най-сетне си признаха
Рита Ора и Тайка Уайтити най-сетне си признаха

Първи фрагменти от тайната женитба на певицата и режисьора

Това в действителност е второто видео, въодушевено от връзката ѝ с Тайка Уаитити. През януари певицата пусна сингъла " You Only Love Me ", в чийто клип е откровена за уязвимостта, която е чувствала при започване на връзката си с режисьора, напомня Entertainment Tonight.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР