През последните години вегетарианският и веганският начини на хранене набират

...
През последните години вегетарианският и веганският начини на хранене набират
Коментари Харесай

Внимание, Момчета! Ето Я Тайната: Ако Не Искате Да Оплешивеете Задължително Трябва Да Ядете Това!

През последните години вегетарианският и веганският способи на хранене набират все по-голяма известност. Мнозина загърбват месото, млякото и други скотски артикули, следвайки образеца на звезди като Кейси Афлек, Бионсе или Джаред Лето, или от здравословни съображения.

Експертите регистрират, че през последните 10 години броят на вегетарианците и веганите във Англия значително се е нараснал. Лишаването от месо обаче крие опасност за мъжете от нещо, от което множеството по този начин или другояче се ужасяват – ранно оплешивяване. Причината е, че месото е отличен източник на желязо – значим детайл за космения напредък, написа Пик.

Изключването от менюто на месни артикули като свинско и пилешко води до дефицит на минерала и надлежно до ускорена загуба на коса.

„ Много хора загърбват месото, евентуално от вегетариански или вегански съображения, вследствие на което се лишават от желязо. Вярно е, че детайлът може да се набави и от растителни артикули като спанак и сушени плодове, само че този метод несъмнено е по-труден, а рискът от недостиг остава “, изяснява общопрактикуващият доктор доктор Хилари Джоунс.

Скорошно изследване, направено във Англия върху психологическия резултат от ранното оплешивяване откри, че близо 40 % от мъжете под 35-годишна възраст, които не могат да се похвалят с задоволително коса, демонстрират признаци на меланхолия.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР