През последните години тимът на Атлетико Мадрид видимо израсна и

...
През последните години тимът на Атлетико Мадрид видимо израсна и
Коментари Харесай

Модерното съперничество в испанския футбол

През последните години отборът на Атлетико Мадрид очевидно израсна и се трансформира в главен съперник на хегемоните Реал Мадрид и Барселона за купата в Примера дивисион. Затова конфликтите на “рохибланкос” с двата гранда на испанския футбол се чакат с голям интерес от почитателите.

След като в 7-ия кръг, при равенството 0:0 против Реал, Атлетико си потегли непобеден от “Сантиаго Бернабеу” за рекорден шести следващ път, на “дюшекчиите” им следва да посрещнат Барселона на неповторимия си нов стадион Wanda Metropolitano на 24-ти ноември от 21:45 ч. Напоследък мадридчани нееднократно се оказват препъникамък за каталунците. В последния кръг на сезон 2013/14 Атлетико завоюва купата в Испания точно след тъждество 1:1 в директния конфликт на “Камп Ноу”, а през април 2016 година в профил защитаващата трофея си в Шампионската лига Барселона на 1/4-финалната фаза на шампионата.

Затова се чака изходът от идното дерби сред двата отбора да се окаже от голямо значение в борбата за купата в Ла Лига. Също по този начин, най-вероятно тъкмо в този мач суперзвездата на Барса Лионел Меси ще се завърне в играта след травма в лакътя, което ще го стимулира в допълнение да подсети за себе си и да донесе успеха за сегашния първенец. От друга страна, голмайсторът на Атлетико Антоан Гризман ще желае да потвърди, че е заслужен за Златната топка със мощно показване в този значим мач.

Такъв дуел не е за изпускане, а страстите ще бъдат най-големи на стадиона. Ако и вие желаете да наблюдавате този трогателен конфликт онлайн от трибуните на Wanda Metropolitano, екипът на Sportal.bg ви споделя преференциално предложение, от което се възползвахме. Разберете по какъв начин може да планирате пътуването си, да присъствате на дербито и да се възползвате от още доста привилегии, които ви чакат ТУК.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР