През последните години технологиите все повече присъстват в живота ни

...
През последните години технологиите все повече присъстват в живота ни
Коментари Харесай

Тествахме мрежеста система Mercusys Halo H50G и открихме идеалното устройство за покритие на целия дом

През последните години технологиите от ден на ден участват в живота ни и всеки непрестанно се пробва да се приспособи към нов метод на живот, на учене и работа. Тъй като всички сменяме дейностите си, с цел да паснат на нашето домашно пространство, едно нещо стана ясно: положителната връзка е наложителна за модерния метод на живот. Ето за какво всички се нуждаем от артикули, които поддържат този жанр на живот и се вписват безпроблемно в домовете ни и вършат всичко по-лесно.

Един от тези артикули е и мрежовата система Mercusys H50G – артикул, който тествахме и желаеме да ви разкажем повече за устройството, тъй като несъмнено улеснява живота ни. Продуктът е първата Gigabit мрежова система на Mercusys – мрежова марка, която е профилирана в даването на съществени мрежови устройства и аксесоари, с цел да предложи отличен достъп до Интернет за допустимо най-вече хора. Останете с нас и вижте по какъв начин успяхме да интегрираме Halo H50G и какво мислим за него.

Изчистен и грациозен дизайн




Това, което ни хареса от пръв взор, е дизайнът на продукта. Системата се предлага с три устройства, всяко от които има формата на квадрат, с всички портове на гърба. Материалът е пластмаса, само че въпреки всичко се усеща прелестно, съвсем първокласно, с помощта на деликатното покритие на антените. Всеки от тях има логото на Mercusys отгоре и наподобяват по този начин, като че ли биха могли да се впишат във всяка среда – от индустриално изглеждащо пространство до бохемски дом.

Конфигуриране за секунди – посредством особено приложение




Когато става въпрос за мрежови устройства, всички знаем, че значим аспект е и конфигурацията. Независимо дали става въпрос за рутер, мрежова система или прекъсвач, всички ние желаеме да преминем през тази стъпка допустимо най-бързо и допустимо най-лесно. И едно от най-хубавите неща, които актуалната технология предлага, е потреблението на приложения за настройване на устройства. Наскоро Mercusys пусна и първото си мобилно приложение – което ви разрешава да управлявате и персонализирате вашата домашна Wi-Fi Mesh мрежа.

Така че даже и да нямате задълбочени механически знания, просто би трябвало да следвате стъпките на екрана, генерирани от приложението Mercusys, с цел да преминете през целия развой на инсталиране и настройване на оборудването единствено за няколко минути. Освен това, благодарение на приложението те могат да ръководят времето, прекарано онлайн от децата, QoS (Качество на услугата), мрежи за посетители (Guest Network), месечни доклади, сигнали за нови свързани устройства и доста други.

Както и да е, използвахме приложението и Halo H50G беше подготвен за потребление за броени минути.

Силна връзка, стрийминг, видео диалози и други – във всеки ъгъл на стаята, за до 100 устройства




Преминавайки към действителното потребление на продукта – същински проблем, който Mercusys Halo H50G взема решение, е нестабилната връзка. Тъй като работи като унифицирана система със скорости на Wi-Fi до 1,9 Gbps, тя подсигурява мощен сигнал във всеки ъгъл на дома, като по този метод обезпечава устойчиво и доста бързо преживяване, без значение от активността.

Независимо дали приказваме за филми, онлайн игри или артикули за образован дом вкъщи, потребителите не би трябвало да се тормозят за Wi-Fi връзката. За това, Halo H50G е особено планиран за трите обособени устройства AC1900, с цел да обезпечи покритие до 557 кв.м. – което имаме вяра, че е ужасно покритие, с цел да задоволи голям брой типове мрежови потребности.

Това, което считаме за забавно, е фактът, че с Halo H50G потребителите не би трябвало да прекъсват активността, с цел да сменят мрежата или да рестартират рутера. Просто минаваме от една стая в друга без никакви грижи. И с цел да подкрепим това преживяване, забелязахме, че мрежовата система има някои специфични функционалности, които са потребни за актуалния консуматор.

Например, добавени са AP Steering, Band Steering и APS (Adaptive Path Selection), които автоматизирано избират най-хубавата връзка за устройствата на потребителите, тъй че Wi-Fi мрежата да работи с най-хубавия си потенциал. И в случай че пакетът с 3 устройства не е задоволителен, потребителите могат когато и да е да прибавят едни или повече устройства Halo за разширена мрежа.

Успяхме да свържем цялото си съоръжение към мрежовата система и преживяването беше прелестно, без никакви спирания. Вярно е, че не достигнахме горния брой от 100 устройства, само че имахме много и сме сигурни, че Halo H50G може да достави за още повече съоръжение и по-взискателни устройства.

Това е по този начин, тъй като всяко устройство от Wi-Fi мрежовата система H50G предлага доста бързи двулентови връзки с комбинирани скорости до 1,9 Gbps. С 6 едновременни потока данни, Halo H50G може да обезпечи устройства с повече честотна лента, тъй че потребителите да могат да се насладят на най-бързите скорости за стрийминг, игри или евакуиране на наличие. Също по този начин се предлага с три Gigabit врата за всяко устройство Halo, за извънредно бързи кабелни връзки, с Beamforming Technology - която открива устройства, даже в случай че са отдалечени, и автоматизирано концентрира безжичния сигнал към тях, правейки връзката по-стабилна. Освен това, мрежовата система поддържа режим 2 в 1 – режим на рутер и режим на точка за достъп, за разнообразни сюжети на потребление.

И най-после, коства си да се спомене, че в случай че имате потребност от някакъв тип помощ при потреблението на Halo H50G, можете да получите достъп до техническа поддръжка и помощ на британски от механически експерти на Mercusys – което постоянно е плюс.

З аключение:

Добри точки

Стабилна и мощна връзка

Лесна настройка и ръководство

Разширено покритие

Хубав дизайн

Страхотно съответствие цена/качество



Лоши точки:

Малко несигурно нагласяване върху някои повърхности

Кабелът на зарядното устройство е малко пай
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР