През последните години Шиниъд О’Конър изля душата си в социалните

...
През последните години Шиниъд О’Конър изля душата си в социалните
Коментари Харесай

Стана ясно от какво е починала Шиниъд О’Конър

През последните години Шиниъд О’Конър изля душата си в обществените мрежи, заплашвайки някогашните си сътрудници със правосъдни дейности, описвайки проблемите си с физическото и психическото си здраве, споделяйки мислите си за самоубийство и комплицираните си връзки със фамилията.

Освен с музиката си, певицата беше известна и с битката си против половите похищения в Католическата черква, която обвиняваше, че не пази задоволително децата. През 1992 година тя раздра облика на папа Йоан Павел II по малкия екран в Съединените щати – сцена, чиито фрагменти обиколиха света.

Ирландската певица и авторка на песни Шиниъд О’Конър, която беше открита в безпомощно положение на адрес в Лондон през юли предходната година, е умряла от естествена гибел, заяви лондонски правосъден следовател, представен от международните осведомителни организации.

Родената в Дъблин О’Конър, известна с вълнуващия си глас, откровени възгледи и оглавилия класациите шлагер от 1990 година Nothing Compares 2 U, беше оповестена за мъртва на място. От полицията тогава споделиха, че гибелта й, настъпила на 56-годишна възраст, не се преглежда като подозрителна.

След кончината на певицата беше обявено, че ще бъде осъществена аутопсия, преди да се вземе решение дали да бъде извършено следствие.

Шиниъд О’Конър обществено разказваше за психологичното си заболяване и беше приета в болница, откакто синът й младеж Шейн постави завършек на живота си през 2022 година

„ Потвърждаваме, че госпожа О’Конър е умряла от естествена гибел “, споделиха от офиса на правосъдния следовател, с което присъединяване му по случая завършва, предава Българска телеграфна агенция.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР