През последните години се забелязва тенденция грубата сила да остане

...
През последните години се забелязва тенденция грубата сила да остане
Коментари Харесай

Секс само за интелигентни

През последните години се вижда наклонност грубата мощ да остане на назад във времето като причина за привличането към някой мъж. Прекалено самоуверените и мощни мъже към този момент са изместени от “умните и разсъдливите”. В речника се появи нова дума – сапиосексуален. Терминът набра известност през 2014 година, от този момент се появиха доста млади сапиосексуални хора, които към този момент даже имат своя лична обществена мрежа и уебсайт за запознанства.

Думата “сапиосексуален” идва от латинското sapio, – интелигентен и разумен. Това е човек, който полово притегля интелигентни сътрудници.

Сексуалната възбуденост на сапиосексуалните се заражда и натрупва при интелектуалното другарство. Именно интелектът е афродизиакът на тези хора. Без задоволително метафизичен детайл сексът за тях е просто общ брой от безпорядъчно безсмислени и бездушни придвижвания на тялото, лишени от смисъл.

Това, че мнозина биват привличани от хора, с които имат общи тематики и беседват прелестно, не е нищо ново и извъндредно. Напротив – тъкмо качественото другарство сближава и прави секса съзнателен и изпълнен с страсти. Но едно е да приказваш за възвишени неща, а напълно друго да се възбудиш от обстоятелството, че някой приказва по забавна тематика.

Ако ви притеглят образовани хора, способни да поддържат диалог освен по банални тематики, това не значи, че сте сапиосексуални. По-скоро сте образована и интелектуално развита жена, която харесва подобен вид мъже.

Според сексолозите сапиосексуалността не е нищо повече от следващия стадий в развиването на човечеството. Някои даже се надяват, че това е връщане към духовността, след десетки години на полова разкрепостеност. Много сапиосексуални споделят, че днешните хора като че ли са „ празни”, написа Икар Прес.Затова представителите на новото течение фанатично съблюдават всички граматични и езикови правила при другарство.

Това, което ни възбужда или притегля в мъжете постоянно ще остане нещо доста персонално. Но фразата, че най-сексуалният орган на мъжа е неговият мозък, се е появила доста преди появяването на сапиосексуалните.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР