През последните години се наблюдават нови тенденции в строителството в

...
През последните години се наблюдават нови тенденции в строителството в
Коментари Харесай

Нов луксозен жилищен комплекс в Тракия

През последните години се следят нови трендове в строителството в най-големия жилищен регион в Пловдив - " Тракия ". Точно те водят до отлив от огромните жилищни комплекси, оптимално употребяващи опциите за разгъната застроена повърхност. Купувачите към този момент търсят съвременни здания, в които акцент е визията, просторът и зеленината, когато влагат в неподвижен парцел.

Строителството на нов първокласен жилищен комплекс стартира в Тракия. „ Олимпия сити “ ще се намира на бул. „ Шипка “, покрай „ Форума “ и зеленчуковия пазар, което го прави извънредно прелъстителен откъм местонахождение.

Проектът на постройките на новия комплекс демонстрират точно това. Те ще са още веднъж в типичния жанр за „ Олимпия “ със скатни покриви и разчупен дизайн. Той ще е от затворен вид, като е обезпечена сигурността за бъдещите притежатели на жилища там.

Въпреки площта на имота вложителите по традиция не се стремят към оптимално застрояване, като по този начин се вземат решение едни от главните проблеми - осигурявайки на 100% паркиране, необятни свободни пространства и зеленина. Чрез подземни и надземни паркинги са обезпечени паркоместа за всички живеещи и гости на комерсиалните обекти, които са с лице към булеварда. С други думи - налице е едно по-луксозно, качествено и модерно строителство, което дава отговор на търсенето на пазара.

Сградите ще са осеметажни с по 5 жилището на етаж. В момента започва първият стадий на строителството, като в началото ще бъдат построени три здания. Инвеститорите залагат на многофункционален комплекс, който включва жилищни единици, търговски площи, офиси и паркоместа. Сградите са позиционирани по най-хубавия метод, осигуряващ на живеещите в него положително ревю и комфорт. Предлагат се просторни жилища с една и две спални.

Телефон за връзка с вложителя на „ Олимпия Сити ” - 0886 00 90 30.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР