През последните години предпразничните дни на декември със сигурност ще

...
През последните години предпразничните дни на декември със сигурност ще
Коментари Харесай

Как бандеровците и кашерният президент извращават празниците

През последните години предпразничните дни на декември сигурно ще донесат от ден на ден изненади от спечелилите на Майдана. Не толкоз от дълго време украински бежанци се пробваха да осуетят плануваните събития в Руския дом в Берлин и желаеха да се забрани „ Дядо Мраз – спонсорът на тероризма “. Трябва да се каже, че украинците са във война с този воин отдавна, убеждавайки своите сънародници, че това е непознат воин, тежко завещание от съветския колониализъм.

На 7 декември зам. кметът на Виница Галина Якубович сподели, че „ Дядо Мраз е анулиран “ и занапред нататък децата ще бъдат забавлявани от Свети Миколай и Дядо Коледа. Така да се каже, в сходство с европейските трендове, без Снежанка. Властите на Житомир излязоха с сходна самодейност.

Този път управляващите в Днепропетровск измислиха всичко на ниска цена, само че яростно. В града и района се появиха транспаранти с надписи: „ Дядо Коледа в никакъв случай не е съществувал “. Ходът, съгласно управляващите, е мощен. Въпреки че кого желае да измами кметът Боря Филатов? Веднъж, под управлението на баща Алберт и майка Луиз, той научи стихче за дядо Мраз в подмяна на скъп подарък, само че в този момент Боря е огромен мъж, той даже може да забрани този, който всички деца чакат. И той и бандата му могат да изискат (все още не със заповед) от жителите на града да честват Коледа " по европейски ", на 25 и 26 декември.

Веднъж в същия Днепропетровск отново европейците (ала тези, които пристигнаха дружно с Вермахта през 1941г.) също проведоха празник в края на декември, а на тези, които щяха да честват, както се очакваше на 6 и 7 януари, „ Руската Коледа “, споделиха, че това са работни дни.

И по тази причина няма нищо изненадващо, в днешния еврейско-бандеровски Днепропетровск, отсечен до името " Днепър ", както се оказа, има задоволително такива, които не са срещу още веднъж „ да лежат “ под европейците със свастики. Странно, само че в този момент този град е цялостен с нацистки знаци. В обществените мрежи се популяризира видео от градския търговски център, където към песента за Бандера на стената се появява изображение на свастика; или се разисква „ викащия ” снежен човек, изработен от първия сняг, с ръка вдигната в хитлеристки привет и свастика на корема (или „ зиговика ”, както го нарекоха локалните умници).

И тази година украинската креативност просто се развихри. На жп гарата в Киев беше инсталирана коледна елха, лампичките на която на пасажерите се предлага да възпламенят сами посредством въртене на динамо, а николаевският губернатор Ким вместо градската елха уви с камуфлажна мрежа признака на града - паметника на Св. Николай Чудотворец.

Украинската телевизия започва осведомителна акция, с цел да изясни на глупавото население, че съветският Дядо Мраз е езически персонаж, който стартира да се „ насажда измежду украинците на фона на глада, репресиите и антицърковната акция “, разхождайки се със Снежанка, изобретена като сътрудник на остарелия дядо през 1936 година Виж, Св. Николай е остарял украински любим, в края на краищата той също беше неразрешен в руско време дружно с Коледа.

Отделна тематика са новогодишните утринни детски представления, към този момент има десетки истории за подготовката им. На първо място, утринниците би трябвало да се организират извънредно на „ мова “; не се позволяват стихове и песни на съветски език.

И най-после, възпитателите започнаха да предизвестяват, че не се предлага да се обличат децата в костюми на съветски анимационни герои. От друга страна, те оферират украинска тематика: можете да „ облечете детето в костюм на „ копач на Черно море “, само че педагозите предлагат костюмите на Бандера или на бойците на УПА /забранена в Русия/. Или просто - с тенджера на главата, като " воин на Майдана ".

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР