През последните години платежните карти като цяло изпреварват по употреба

...
През последните години платежните карти като цяло изпреварват по употреба
Коментари Харесай

Как чрез платежна карта се пестят време и пари?

През последните години платежните карти като цяло изпреварват по приложимост обичайните разплащания в брой и хората стартират да ги употребяват за от ден на ден заплащания. Тяхната известност е предстояща, като се имат поради преимуществата им.

Всеки съвременен човек се нуждае от сходна услуга, с цел да може да ръководи както приходите, по този начин и разноските си по-лесно. Затова към този момент много финансови институции стартират да оферират свои платежни карти.

В България също има такива услуги - компанията, стартира да предлага своя платежна карта при започване на 2020 година

“Решихме да разработим нов артикул за хората, които подхождат с оптималната грижа към средствата си. Вярваме, че сходна карта, която се издава единствено за няколко минути гратис, без такса поддръжка, с високо равнище на сигурност, е настоящо и практично решение за потребителите “, разяснява Георги Маринов, изпълнителен шеф на Изипей АД.

„ В EasyPay се опитваме да надграждаме услугите към многочислените ни клиенти в страната, които от 15 години насам ежемесечно заплащат своите сметки в нашите каси. Стараем се да улесняваме потребителите ни в методите и процеса на разплащания “, добавя той.

Картата на е персонализирана от БОРИКА и е част от Националната картова и платежна скица, като работи с марката Bcard. Тя се издава гратис в офисите на, като има и безвъзмездна сметка и се получава незабавно. Няма такса за поддръжка нито за заплащане в търговски обекти. Позволени са и две безвъзмездни тегления от банкомат всеки месец. Картата на разрешава и следене на придвижванията по сметката непосредствено посредством Viber. Партньорски мрежи и търговци пък могат да оферират отстъпки и преференции за картодържателите.

Картата има златен и сребърен вид. Това, което ги отличава, е че златната карта има безконтактна функционалност.

Платежната карта на разрешава да се употребява за приемане на преводи от заплати, наеми и други доходи. Чрез нея хората могат да получават пари от възнаграждения, компенсации от Национален осигурителен институт, както и други източници на приходи. Може да се употребява и от пенсионери, с цел да получават пенсията си непосредствено, без да се постанова да чакат на опашка за нея.

Картата е подобаваща и за студенти, които получават пари от близки в страната или чужбина. Тя може да е потребна и за родители на младежи. Чрез нея децата им ще разполагат със средства, които да могат да се наблюдават от родителите, както и да се блокират при положение на кражба или загуба на картата. Освен това картата може да се зарежда и с спомагателни средства посредством общоприет банков превод или на каса на.

Освен това тя може да се блокира за минути при загуба или кражба. В случай, че потребителят желае, може да изтегли средствата си, което става посредством документ за идентичност, като клиентът може да закрие сметката си когато и да е, след погасяване на възможните налични отговорности.

Така клиентът получава практичността и удобството на платежна карта, която може да употребява без обвързване и ще икономисва средства и време. А скоро във Viber ще се предлага и услуга „ колело на шанса “, в което ще се оферират и спомагателни бонуси и отстъпки.

Повече информация можете да намерите тук:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР