През последните години пазаруването с карта се превърна в неизменна

...
През последните години пазаруването с карта се превърна в неизменна
Коментари Харесай

Как да печелите всеки път, когато плащате с карта

През последните години извършването на покупки с карта се трансформира в неизменима част от нашия живот. Независимо от това дали става въпрос за шопинг в интернет или за нормалните покупки в локалния магазин, множеството от нас се убедиха, че картовите разплащания са доста по-лесни, бързи и комфортни. Плащането с карта има най-малко още едно предимство - няма заплаха някой да открадне средствата, които носите или пък инцидентно да ги изгубите.

А какво по-хубаво от това, до момента в който пазарувате в обичаните си магазини, да печелите всякога, когато плащате със своята карта?

Програма за преданост Merci на Банка ДСК

Такова преимущество носи програмата за преданост Merci на всички клиенти с дебитни и кредитни карти на Банка ДСК. С нея те употребяват невероятни отстъпки в над 900 търговски обекта на сътрудници на банката в цялата страна. Намалението на цените на стоките и услугите варира сред 5% и 50%, като с изключение на закрепените процентни отстъпки, търговците-партньори на банката оферират и други, моментни предложения. Какви тъкмо са те, потребителите могат да схванат като конфигурират безплатното приложението на Merci, което е налично в Apple Store и Гугъл Play.

Отстъпки сред 5% и 50%

Друга извънредно потребна функционалност на мобилното приложение Merci е интерактивната карта, която демонстрира включените търговски обекти, както и кои от тях са най-близо до Вас. Ако си инсталирате приложението, ще получавате също и известия, ако се появят нови специфични предложения.

Добре познати търговци на горива, детски артикули и други

В програмата за преданост Merci на Банка ДСК са включени над 30 добре познати търговски компании, които оферират детски артикули, фармацевтични артикули, здравни услуги, спорт, автомобилни услуги, вземат участие също книжарници, бензиностанции и още доста други.

Без такса за заплащане в Интернет и на ПОС-терминал

Като приказваме за преимуществата от използването на дебитните и кредитните карти на Банка ДСК, дано не забравяме и едно от най-важните - при заплащане на ПОС-терминал при търговец в България и чужбина, както и в Интернет, не се дължат никакви такси.

Списък с обектите, както и повече за програмата за преданост Merci, може да видите и на Интернет страницата на Банка ДСК тук.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР