През последните години отношенията в британското кралско семейство надминаха всякакви

...
През последните години отношенията в британското кралско семейство надминаха всякакви
Коментари Харесай

Ще има ли кралска среща по Коледа?

През последните години връзките в английското кралско семейство надминаха всевъзможни кино сюжети по обрати и с напрежение очакване на развръзката. След решението на Меган Маркъл и принц Хари да се отдръпват от кралския живот при започване на 2020 година, това се отрази на връзките им и с останалата част от фамилията. И несъмнено, на връзките сред татко и наследник – принц Хари и престолонаследника – принц Чарлз.

Всички следят с внимание всяка демонстрация на двете страни дали ще има среща на кралското семейство за Коледа, само че е мъчно да кажем сигурно. А и връзката сред двата лагера е доста нищожна. На погребението на принц Филип през април тази година татко и наследник се разходиха дружно за малко. На втория рожден ден на сина на Хари - Арчи Маунтбатън-Уиндзор - през май двамата бяха видени да беседват за малко. Но това напълно не може да е сигурен знак, че връзките в кралското семейство се усъвършенстват.

Понастоящем английският престолонаследник и неговият по-малък наследник поддържат връзка по-често от преди, само че връзката е сложна и по-скоро по обвързване, в сравнение с по лична самодейност. Източник, непосредствен до кралското семейство, описа за Vanity Fair, че принцовете Чарлз и Хари поддържат връзка, само че не са изчистили изцяло неприятните страсти от близкото минало.

„ Не мисля, че всичко е цветя и рози. Не е като да прекарват часове в диалози по телефона един път седмично “, сподели източникът на информация. Според него, напускането на Меган и Хари на кралския живот е повлияло извънредно доста на тона на другарство.

„ Чарлз беше доста засегнат, когато Хари и Меган просто изсипаха в общественото пространство новината за решението си и освен това – че се местят да живеят в чужбина “, споделя доближеният до кралските особи.

Въпреки упованията обаче, няма никакви белези, че двете страни ще се срещнат за една уютна фамилна Коледа. За това може да се съди и по известието, което Меган и Хари разгласиха, че евентуално ще пропуснат годишното коледно събиране в имението Сандрингам.

„ Мисля, че фамилията приема обстановката “, споделя още източникът на информация като акцентира, че нито една от страните към този момент не се нервира и приема нещата такива, каквито са.

Mirror написа, че Елизабет II се готви да пътува до имението на 17 декември, а Чарлз, Уилям и Кейт Мидълтън се чака да се причислят към кралицата. „ Елизабет II сподели на всички, че се усеща доста по-добре в последно време и с неспокойствие чака да посрещне кралското семейство за Коледа “, написа още изданието.

Като доста други фамилии, това ще бъде първият път, когато Нейно Величество може да се събере с разрасналото си семейство, откакто прекара доста дълго време сама поради обстановката с пандемията от ковид.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР