През последните години от живота си Свинаря обитаваше луксозно имение

...
През последните години от живота си Свинаря обитаваше луксозно имение
Коментари Харесай

Изневяра със Свинаря станала повод за развода между...

През последните години от живота си Свинаря обитаваше първокласно имение в Старозагорските минерални бани - някогашен хотел с бликащ минерален извор на стойност 4 млн. лв.. В имението му постоянно гостуваха фолкаджийките Анелия, Мара Отварачката, Галена, Моника Валериева и Николета Лозанова.

Преди няколко години точно невярност на Николета с Ангел Свинаря накара Валери Божинов да изиска бракоразвод от знойната пловдивчанка. Впоследствие Николета се залюби с вратаря Ники Михайлов, само че горе-долу се отбиваше при своя главен спонсор и покровител Ангел Тенев, писа " Уикенд ". Разказват, че тъкмо Ангел Тенев подарил на Николета прословутия бял джип Mercedes, който тя опакова с алена панделка и показа като подарък от Валери Божинов.

Щедростта на Ангел Тенев към певиците и манекенките бе пословична и съгласно грубите сметки той е раздал над 2 милиона лв. за пристрастеността си по именитите хубавици. Най-често Ангел Свинаря се срещаше с фолкаджийката Мария и с нейната майка. Преди 3 години, когато Мара Отварачката бе прогонена от Гущеров поради изневери, Ангел Свинаря я избави от банкрут. Мълвата гласи, че всяка манекенка, нощувала в имението му, си тръгвала с по 5000 евро награда на сутринта.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР