„През последните години не може да се отрекат ръстът на

...
„През последните години не може да се отрекат ръстът на
Коментари Харесай

Президентът на КНСБ: Надявам се да дадат малко пари на бедния български народ

„ През последните години не може да се отрекат растежът на приходите и спадът на безработицата, само че не би трябвало да забравяме, че това се дължи на нестихващата чиста емиграция от страната “. Това сподели пред БНР президентът на КНСБ Пламен Димитров и посочи, че през последните 2-3 години към 30 хиляди души са напуснали България.

„ Общите данни демонстрират придвижване нагоре и доближаване към нужните средства за прехрана. Ако двама души работят в едно четиричленно домакинство и получават междинната работна заплата за страната, те ще могат да устоят това семейство с 2448 лв., демонстрират сметките на КНСБ, само че единствено към 30% от семействата в България съумяват да доближат този приход “, разяснява Димитров в предаването „ 12+4 “ по стратегия „ Хоризонт “.

„ Надявам се да се раздадат малко пари на бедния български народ, без значение дали някой ще го употребява партийно, тъй като това постоянно се случва “, съобщи още президентът на КНСБ по отношение на идното разискване на Държавния бюджет за 2020 година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР