През последните години Instagram се разви изключително бързо и в

...
През последните години Instagram се разви изключително бързо и в
Коментари Харесай

Анастасия и жената, която си вдига роклята на публични места /снимки/

През последните години Instagram се разви извънредно бързо и сега умерено може да се каже, че е желаната от по-младите консуматори обществена мрежа.
А ровейки из профилите на разнообразни хора, човек може да откри какво ли не. От профили, по които ни текат лигите от вкусни храни, пред такива, в които има фотоси от най-различни места по света, до такива, вдъхновяващи петъчната доза съблазън. За всекиго по нещо - както се споделя.
И тъй като обичаме да се ровим из обществената мрежа, "съвсем инцидентно " попаднахме на профила на Анастасия. От него не разбираме съвсем нищо за нея, като се изключи че е много секси, не обича да носи доста облекла, рускиня е, само че се подвизава в Ню Йорк.
Причината да ѝ отделяме особено внимание е, че въпросната госпожица обича да предизвика нищо неподозиращи хора по улицата.
В профила ѝ има няколко клипчета, на които виждаме по какъв начин тя просто повдига роклята си пред непознати, които май нямат нищо срещу видяното.
Ето по този начин пък твърди, че подкрепя дребния бизнес. Чудим се дали ремонтите на пътищата в България щяха да са по-качествени, в случай че Анастасия ги подпомагаше по сходен метод.
Когато няма рокля за покачване, се намира панталон за събаряне, тъй че схемата още веднъж работи безотказно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР